FILM ANMELDELSER

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 33
 1. #1
  Intermediate kinosjef_christian sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  1,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  FILM ANMELDELSER

  Heisann!!!! her vil det komme anmeldelser til nye filmer.. si gjerne din mening om filmene det kommer anmeldelser på!!!

 2. #2
  Intermediate kinosjef_christian sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  1,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Open Range

  Open Range

  Kevin Costner regisserer og spiller i westernfilm igjen, for første gang siden Oscar-suksessen Danser med ulver. Han og Robert Duvall spiller to frie sjeler i et ville vesten som blir stadig mer temmet, men ikke mer enn at det stadig finnes de som tror de kan ta seg til rette og heve seg over lov og orden.

  Charley Waite (Costner) og Boss Spearman (Duvall) er såkalte "freerangers" som driver sin egen lille kvegflokk fra sted til sted over prærien. De driver kveget der det er friskt gress og fortsetter når det er tid for det. Det er en tilværelse som står for fall, og de vet det, men klamrer seg fast til ideen om et fritt liv under Guds åpne himmel.

  De befinner seg i et område kontrollert av den hensynsløse og stormannsgale kvegbaronen Denton Baxter (Michael Gambon) som nekter å sitte stille og se på at "hans" gress går til andres kveg. Han ser på seg selv både som entreprenør og erobrer, har all lokal makt i sin hånd, inkludert sheriffen. Men selv om Baxter og hans menn er fryktet av omgivelsene og innbyggerne i den vesle byen ved foten av Rocky Mountains, skal det vise seg at de ikke har den fulle kontrollen.

  __________________________________________________ __________

  Dette er en veldig grei film, den har en rolig handling! Men kan bli litt for langvarig for noen kanskje? men jeg likte den godt.
  Dette er en grei western film, uten for mye vill skyting!
  En grei film en kan sette seg ned og se på!

  Jeg gir den:
  4

 3. #3
  Intermediate kinosjef_christian sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  1,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Svary Movie 3

  [b]Scary Movie 3

  Film nr. 3 i Scary Movie-serien, fra regissøren bak elleville Top Secret samt Naked Gun 1 & 2.

  Du advares herved. Fra David Zuckner, regissøren bak "Airplane!" kommer nå med den tredje filmen i rekken. Den alltid så uheldige Cindy Campbell har gjort unna sin tid på college, og arbeider nå som nyhetsoppleser på TV. Og i løpet av få dager skjer det. Hun får i oppdrag å finne ut hva som skjuler seg bak de mystiske ringmerkene i åkeren på Tom Logans gård, og samtidig opplever hun å få innblikk i de uhyggelige omstendighetene rundt dødsfallet til en av hennes venner.

  Mens oppdraget pågår besøker Cindy en mann ved navn Orpheus, som forklarer henne at hun er "Den utvalgte", og at hun må hjelpe den amerikanske presidenten med å unngå en gigantisk invasjon av fremmede vesener.
  __________________________________________________ ___________

  Dette er riktig nok en morsom film, en komedie med etterligning fra The Ring, Signs og 8 Mile blant annet!
  Men, den er ikke bra nok. Vis ikke Scary Movie jengen klarer og komme med noe nytt, kan de bare gi seg!
  Denne filmen er som jeg sa riktig nok morsom og humoristisk, men det blir for mye av det gode og det blir kjedelig i lengden!
  Dette er en film som kan være morsom og se, men er i seg selv en skuffelse!!!!

  Jeg gir:

  3

 4. #4
  Intermediate kinosjef_christian sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  1,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  KILL BILL Vol. 1

  Kill Bill volume 1

  "Looked dead, didn't I? Well I wasn't, but it wasn't for lack of trying, I can tell you that. Actually Bill's Last bullet put me in a coma. A coma I was to lie in for five years. When I woke up ... I went on what the movie advertisements refer to as a Roaring Rampage of Revenge. I roared and I rampaged and I got bloody satisfaction. In all, I've killed 33 people to get to this point right now. I have only one more. The last one. The one I'm driving to right now. The only one left. And when I arrive at my destination...I'm gonna Kill Bill."

  Quentin Tarantinos lenge etterlengtede fjerde film er en episk, todelt fortelling om en kvinnes jakt på rettferdighet. I Kill Bill - Vol. 1 er tittelfiguren, spilt av David Carradine, en for det meste usett og skummel skikkelse som ligger og vaker over historien, en gåtefull mann som har organisert en elitegruppe kalt Deadly Viper Assasination Squad, eller DiVAS.

  Alle slangene, eller divaene, har fått kodenavn etter giftige slanger, og den dødeligste av dem alle er Black Mamba (Uma Thurman), Bills tidligere elskerinne. Men hun bestemmer seg en dag for at nok er nok, hun blir gravid, og hun vil gifte seg. Under bryllupet slår imidlertid Bill og slangene hans til. Ingen forlater divaene. De slakter alle bryllupsgjestene, inkludert Black Mamba, the Bride. Tror de

  Uheldigvis for Bill og hans dødelige håndlangere dør ikke The Bride. Hun faller bare i koma, og når hun våkner fire år senere, har hun bare en eneste tanke i hodet - hevn! Nummer en på listen hennes er Cottonmouth, O-Ren Ishii (Lucy Liu). Da hun var syv år gammel gjemte O-Ren seg bare centimeter unna da foreldrene ble drept. Som 11-åring fikk hun sin blodige hevn, og hun er nå blitt den første kvinnelige toppsjefen innen den japanske yakuza.

  I Okinawa får Bruden tak i et legendarisk sverd smidd av en av verdens siste store samurai-sverdsmeder, den ninyitsu-mesteren Hattori Honzo (Sonny Chiba).

  I Tokyo er O-Ren Ishii omgitt av sine dødelige håndlangere og holder hoff i et enormt restaurantkompleks, The House of Blue Leaves. Brudens angrep mot denne forsvarsfestningen er et vanvittig kampsportspetakkel, der hun slåss mot hundrevis av sortkledte soldater tilhørende O-Rens personlige sjokkskvadron, The Crazy 88s.

  Blant de andre på listen er Copperhead alias Vernita Green (Vivica A. Fox) og snikmordersken California Mountain Snake alias Elle Driver (Daryl Hannah).

  I den kommende Kill Bill - Vol. 2 skal hun slåss seg forbi de resterende slangene for å nå frem til Bill, hennes morder

  Kill Bill er både en hyllest og en delvis gjenskapelse av alle de genrefilmene Quentin Tarantino har sett og elsket; spagettiwesterns, kinesiske kampsportfilmer, japanske samuraifilmer og til og med anime, altså den særegne japanske animasjonsfilm. Kort fortalt er den et slags fotavtrykk av alt han har absorbert gjennom de siste 35 årene. Filmen er fortalt i kapitler, og hvert av dem har et karakteristisk utseende og en puls fra en spesifikk genre, som igjen er gjennomsyret av forskjellige popkulturelle referanser såvel som referanser fra atter andre filmgenre.

  Her kan man for eksempel se en sekvens fra en japansk yakuza-film presentert som anime med musikk hentet fra en italiensk spagettiwestern. Tarantino får på denne måten frem styrken i de forskjellige genrene, samtidig som han hyller deres opprørsånd. Resultatet er at de klisjéaktige figurene i film nummer 1 får en overraskende understrøm som drar oss mot de endelige konfrontasjonene i Kill Bill - Vol. 2.

  QUENTIN TARANTINO er den genierklærte regissøren og manusforfatteren som i 1992 brakdebuterte med den ytterste originale gangsterfilmen Reservoir Dogs som han fulgte opp med kjempesuksessen Pulp Fiction i 1994. Hans siste film før Kill Bill var Jackie Brown fra 1997, basert på Elmore Leonards roman Rum Punch. Han har også regissert en av fire episoder av novellefilmen Four Rooms. Tarantino står også bak manuskriptene til filmene True Romance, Natural Born Killers og From Dusk Till Dawn. Han har også spilt et knippe roller selv, blant annet i From Dusk Till Dawn, Desperado, Girl 6 og Destiny Turns On The Radio, i tillegg til Reservoir Dogs og Pulp Fiction.

  UMA THURMAN er The Bride/Black Mamba, en Tarantino-veteran kjent for sin rolle som gangsterfruen Mia Wallace i Pulp Fiction. Hun debuterte i 1988 med roller i filmene Johnny Be Good, Terry Gilliams The Adventures of Baron Munchausen, Farlige forbindelser og Kiss Daddy Goodnight. Thurmans karriere har senere ført til roller i blant annet Henry & June, Mad Dog And Glory, Even Cowgirls Get The Blues, Beautiful Girls, The Truth About Cats And Dogs, Batman & Robin, Gattaca, Les Miserables, The Avengers, Sweet And Lowdown, Vatel og Chelsea Walls.

  DAVID CARRADINE er Bill, i tillegg til en kjent skuespiller også kunstner, musiker, skulptør, forfatter, komponist og kung fu-mester. Han er den legendariske karakterskuespilleren John Carradines eldste sønn og utgjør sammen med brødrene Keith, Robert og Michael og niesene Ever Carradine og Martha Plimpton en av verdens mest spennende skuespillerfamilier. Skuespillerkarrieren startet på 60-tallet, men det var rollen som Caine i TV-serien Kung Fu som gjorde Carradine berømt. Blant hans mange filmer kan vi nevne Boxcar Bertha, Bound For Glory, The Long Riders, Mean Streets, The Long Goodbye, Death Race 2000, Nowhere To Run og Bird On A Wire. Han er også kjent for norske TV-seere gjennom den populære serien Nord og sør.

  LUCY LIU (O-Ren Ishii/Cottonmouth) er best kjent for sin rolle i Charlie's Angels-filmene og fra TV-serien Ally McBeal. Blant hennes mange andre filmroller kan vi nevne Chicago, Payback, Jerry Maguire, Gridlock'd, Play It To The Bone, Shanghai Noon og Ballistic: Ecks vs. Sever.

  DARYL HANNAH (Elle Driver/California Mountain Snake) er kjent fra en lang rekke filmer, blant dem Blade Runner, Splash, Wall Street, Reckless, The Pope Of Greenwich Village, Legal Eagles, Roxanne, Crimes And Misdemeanors, Steel Magnolias, Grumpy Old Men og Grumpier Old Men, The Gingerbread Man og Dancing At The Blue Iguana.

  VIVICA A. FOX (Vernita Green/Copperhead) gjorde først suksess i TV-serien Out All Night der hun spilte mot Patti LaBella og deretter i Arsenio, der hun spilte Arsenio Halls kone, og videre i serien Getting Personal. Blant filmrollene hennes kan vi nevne Født 4. juli, Independence Day, Set It Off, Batman & Robin, Soul Food, Idle Hands, Teaching Mrs. Tingle og Boat Trip.

  MICHAEL MADSEN (Budd/Sidewinder) har også spilt for Tarantino tidligere som Mr. Blonde fra den beryktede ørescenen i Reservoir Dogs. Blant Madsens mange andre filmer kan vi nevne Thelma & Louise, Species, Donnie Brasco, Die Another Day, Free Willy, Wyatt Earp, WarGames, The Natural, The Doors, The Getaway, Straight Talk, Mulholland Falls, Kill Me Again, Iguana og Fatal Instinct.

  __________________________________________________ __________

  Dette er en veldig bra film, har aldersgrense 18 år!
  En typisk Quentin Tarantino film, godt gjenomført fra start til "slutt"

  Jeg gir denne filmen:

  6

 5. #5
  Intermediate kinosjef_christian sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  1,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Intolerable Cruelty

  Intolerable Cruelty

  George Clooney spiller Miles Massey, en prominent skilsmisseadvokat i Los Angeles som har alt - og i noen tilfeller to av alt.

  Til tross for en imponerende liste over klienter, en formidabel seiersrekke og anseelse blant kollegene, har han kommet til et veiskille i livet. Mett av suksess har Massey begynt å kjede seg, og ser seg om etter nye utfordringer.

  Alt dette endrer seg for Miles når han møter sin like i den hardtslående Marilyn Rexroth (Catherine Zeta-Jones). Marilyn er i ferd med å bli eks-konen til Rex Rexroth, en velstående eiendomsutvikler og notorisk rundbrenner, samt en av Masseys klienter. Marilyn har ved hjelp av privatetterforskeren Gus Petch (Cedric the Entertainer) gravd opp den nakne sannhet om mannen, og ser nå frem til å innkassere pengene ved skilsmissen. Men hun får ingenting, takket være Miles' dyktighet som advokat.

  Marilyn gir ikke opp og legger en plan for å få sin del av kaka. Som del av planen gifter hun seg i all hast med oljebaronen Howard Doyle (Billy Bob Thornton). Miles og hans trofaste hjelper Wrigley (Paul Adelstein) konfronterer Marilyn, men intetanende går de rett i fella hun har lagt for dem. Det blir skitne taktikker, sverting og lureri, samt en gjensidig tiltrekning som er vanskelig å benekte, når Marilyn og Miles braker sammen.
  __________________________________________________ _____

  Dette er en morsom og fin romantisk komedie!
  Dette er en film man absolutt burde få med seg vis man har sans for romantiske komedier, den er fint gjenomført! Det er ikke vanskelig og få med seg handlingen og alt kommer tydelig frem.
  En meget bra film!

  Jeg gir:
  5

 6. #6
  Intermediate Christian sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2004
  Poster
  626
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  fiks orddeling i topic og slett multipostingene så blir det flott.

 7. #7
  Intermediate kinosjef_christian sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  1,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  The Passion Of The Christ

  The Passion Of The Christ

  "The Passion of the Christ" tar for seg de tolv siste timene i Jesus' (James Caviezel) liv.

  Jesus fra Nasaret sitter i bønn i Getsemane etter "det siste måltid". Her blir han forrådt av Judas Iskariot (Luca Lionello), arrestert og bragt til Jerusalem by hvor fariseernes ledere anklager ham for blasfemi. Jesus dømmes til døden. Jesus bringes så inn for Pontius Pilatus (Hristo Naumov Shopov), den romerske guvernøren i Palestina. Pilatus innser at han står foran en politisk konflikt, og henviser til Kong Herodes. Herodes delegerer saken tilbake til Pilatus, som gir den jødiske folkemengden valget mellom Jesus og forbryteren Barrabas. Folket velger å sette Barrabas fri og la Jesus dø. Jesus overlates til de romerske soldatene som pisker ham til blods. Igjen stiller Pilatus Jesus foran folket og spør; "er ikke dette nok?". Det er det ikke for jødene, og derved må Pilatus beordre soldatene til å følge folkets ønsker "The Passion of the Christ" tar for seg en velkjent historie som har fått prege verdensanskuelsen i Europa og store deler av verden i snart to tusenår. Dette er Mel Gibsons (regissør/produsent/manus) store prosjekt som fokuserer på Jesu siste timer, ikke hele hans liv. Filmen gir et sterkt inntrykk av Jesu lidelse, og de mentale påkjenninger han gjennomgår under rettssaken, og på korset der han gjør bot for alle menneskers synder. De sentrale karakterene i filmen er foruten Jesus selv hans anklagere ved fariseernes yppersteprest (Mattia Sbragia), den romerske guvernøren Pontius Pilatus, og ved korsfestelsen Maria (Maia Morgenstern) og Maria Magdalena (Monica Bellucci). James Caviezel (Jesus fra Nasaret) begynte sin karriére i fjernsyn og har bl.a. spilt i "The Wonder Years". Hans første minutter på stort lerret var i "I drift mot Idaho" (1991), senere i "Wyatt Earp" (1994) og "G.I. Jane" (1997), sistnevnte med Demi Moore som kvinnelig marinesoldat. Året etter fikk han sitt gjennombrudd i en annen krigsfilm, "The Thin Red Line" (1998), som omhandlet den amerikanske invasjonen på Stillehavsøya Guadalcanal under 2. verdenskrig. I det senere har han gjort "Angel Eyes" (2001) med Jennifer Lopez", og rollen som Edmond Dantes i "Greven av Monte Cristo" (2002). Maia Morgenstern (Maria, Jesu mor) ble utdannet ved Film- og Teaterakademiet i Bucuresti, og er en kjent og prisbelønt teaterskuespillerinne i hjemlandet Romania. Hun begynte filmkarriéren i 1983, i "Prea cald pentru luna mai", og har spilt i mange rumenske og andre østeuropeiske filmer siden. Blant de vestlige filmene hun har spilt i er "Nostradamus" (1994) og den greske "Odyssevs blikk" (1995) de mest kjente, samt TV-filmen "Dark Prince: The True Story of Dracula" (2000). Morgenstern selv mener at den ungarske "Witman fiúk" (1997) er den beste hun har gjort. Monica Bellucci (Maria Magdalena) er fra Umbria i Italia, og har følgelig spilt i en del italienske filmer. Hennes første internasjonale film var "Bram Stoker's Dracula" (1992), der hun ble ett av Draculas ofre. Siden fikk hun en større rolle i "Leiligheten" (1996), en kritikerrost fransk film med bl.a. Vincent Cassel. De to ble senere gift og har spilt i en rekke filmer sammen, deriblant den franske, "Dobermann" (1997), "Brotherhood of the Wolf" (2001) og Gaspar Noés kontroversielle "Irreversibel" (2002). Av nyere Hollywood-filmer Bellucci har spilt i, nevner vi "Tears of the Sun" (2003), "Matrix Reloaded" (2003) og "Matrix Revolutions" (2003). Monica Bellucci har også vært modell for Dolce & Gabbana. Mel Gibson (regissør/produsent/manus) er velkjent fra en rekke store filmer over tre tiår. Han fikk en knallstart på karrieren i "Mad Max" (1979), som ble fulgt av "Mad Max 2: The Road Warrior" (1981) og "Mad Max Beyond Thunderdome" (1985). Mad Max-filmene inspirerte senere post-apokalyptiske filmer (som Kevin Costners "Waterworld") og gjorde Mel Gibson internasjonalt kjent. Etter disse filmene fikk han rollen i en enda mer populær filmserie; "Dødelig våpen"-filmene, med Danny Glover. Det er actionfilmer Gibson er best kjent for, selv om han også kan andre sjangere. Komedie gjorde han i "Maverick" (1994), og drama i "Hamlet" (1990). Gibson vant Oscar for regien på "Braveheart" (1995), som han også spilte i og produserte. Filmen vant også "Beste film" og tre andre Oscars. De siste årene har han spilt i bl.a. "Patrioten" (2000), "Signs" (2002) og "Den syngende detektiv" (2003). Mel Gibson regidebuterte med "Mannen uten ansikt" (1993), og debuterer som manusforfatter med "The Passion of the Christ".
  __________________________________________________ _________

  Dette er en voldelig film, den tar for seg de 12 siste timene før korsfestelsen til Jesus!
  Den får deg med i lidelsene han måtte være med på, det er som du tar del i noe av det selg!
  Jeg syns dette er en grei film, men den er litt for blodig til og bare ha 15 års aldersgrense.. men det er nå bare meg.. Det er jo en allmen kunnskap dette også, så vi har vel grunnen der!

  Jeg gir denne filmen:

  3-4

 8. #8
  Intermediate kinosjef_christian sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  1,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Smala Sussie

  Smala Sussie

  Når Smala Sussie forsvinner sporløst, må broren Erik hjem til barndomsbyen i Värmland for å lete etter henne. Det går ikke lang tid før han befinner seg i en sirkel av løgner, grådighet og värmlandsk galskap.

  Erik var lei av en hverdag med like mye futt som ei brusflaske åpnet i går. Han ville vekk fra det innadvendte hjemstedet Bruket og erobre Stockholms forlagsverden. Så forsvinner Smala Sussie, Eriks lillesøster, fra Bruket. Han må hjem for å lete. Småbyfasaden er den samme søvnige, men under overflaten har mye forandret seg, og ingen er interessert i å hjelpe til for å finne Smala Sussie - ikke engang politiet i byen. Erik innser at Smala Sussie ikke lenger er så prektig som den gang hun ble kåret til "Miss Motor"

  "Smala Sussie" er en gangsterkomedie med et underlig persongalleri og kjapp dialog. Svenske kritikere har sammenlignet filmspråket med det vi kjenner hos Quentin Tarantino, Guy Ritchie og Danny Boyle. Det er en myldrende historie som fører deg dypere og dypere inn i et skrudd lokalsamfunn: Eriks gamlekompis Pölsa er blitt en tåkelagt videofrik med forfyllede venner, alderssenteret er et narkotikareir, innehaveren av videobutikken er mafiøs og lovens lange arm er temmelig kort.

  Ulf Malmros
  (regi, manus)
  Ulf Malmros har skrevet manuset til "Smala Sussie" sammen med Petteri Nuottimäki.

  __________________________________________________ __________

  Dette er en grei film, det er stortsett det det holder og si!
  Det er en passe film, grei og få med seg!!

  Jeg gir:
  4

 9. #9
  Intermediate kinosjef_christian sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  1,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  The Passion Of The Christ kommer ut på kjøpe og leie DVD: ikke bestemt!
  Smala Sussie kommer ut: 16. juni 2004
  Scary Movie 3 kommer ut: 12. mai 2004

 10. #10
  Intermediate kinosjef_christian sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  1,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Kommende filmer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. apr: Barbarenes invasjon
  21. apr: Stuck on You
  21. apr: Pianolærerinnen
  28. apr: Tears of the Sun
  28. apr: Sammen med deg
  05. mai: Hollywood Homicide
  05. mai: Underworld
  05. mai: Kalenderpikene
  05. mai: Thirteen
  12. mai: Den syngende detektiv
  12. mai: Ondskapen
  12. mai: Scary Movie 3
  12. mai: Dirty Pretty Things
  12. mai: Runaway Jury
  14. mai: Den siste samurai
  19. mai: Mandager i solen
  19. mai: Shattered Glass
  19. mai: In the Cut
  26. mai: Ringenes Herre: Atter en Konge
  26. mai: Reconstruction
  26. mai: Hva sier man til en kvinne?
  26. mai: Motorsagmassakren
  26. mai: Intermission
  02. jun: In America
  09. jun: Freaky Friday
  09. jun: Mystic River
  09. jun: Duplex
  16. jun: The Shape of Things
  16. jun: Smala Sussie
  16. jun: The Station Agent
  16. jun: Mot Moskva
  23. jun: United States of Leland
  23. jun: Krigeren og keiserinnen
  07. jul: Mona Lisa Smile
  14. jul: Dusinet Fullt

 11. #11
  Newcomer basement sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2004
  Poster
  260
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Litt dårlig av deg å sakse nesten all tekst fra andre kilder, og din personlige vurdering sier meget lite om filmen.

 12. #12
  Intermediate geiri sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  2,108
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg synes det var ett godt tiltak. om han sakser eller skriver selv kommer vel for det samme.
  Uansett gir han terningkast og det sier jo litt om hans mening da.
  Dessuten greit å ha det her på forumet så slipper vi å surfe rundt på andre plasser for å finne kveldens film
  Vil jo nødig være utro mot avforum

 13. #13
  Intermediate martin sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2003
  Poster
  1,914
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av basement
  Litt dårlig av deg å sakse nesten all tekst fra andre kilder, og din personlige vurdering sier meget lite om filmen.
  Litt dårlig av deg å si deg òg.

 14. #14
  Newcomer basement sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2004
  Poster
  260
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Nei nei nei, "å" skal brukes forran verb i infinitiv, som jeg har gjort.

  edit: satte inn hermetegn rundt bokstaven "å" for å hindre misforståelser eller mobbing av min evne til å mestre det norske språket.

 15. #15
  Intermediate Magnera sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2003
  Poster
  927
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  skal er ikke verb i inf! :P

 16. #16
  Newcomer basement sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2004
  Poster
  260
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Ah, din lille vitsepetter. :P

  Får vel redigere innlegget mitt da, så blir alle fornøyde?

 17. #17
  Intermediate Magnera sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2003
  Poster
  927
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av basement
  Nei nei nei, å skal brukes forran verb i infinitiv, som jeg har gjort.
  Ufullstendig setning og "forran" skrives foran. :P

 18. #18
  Intermediate martin sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2003
  Poster
  1,914
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  norsk kunnskaper du, liksom :lol:

  jeg synes iallefall at han har gjort en god job.

 19. #19
  Intermediate Magnera sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2003
  Poster
  927
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Basement: Beklager visst du ble fornærmet! Synes bare det ikke er nødvendig å formulere seg slik du gjorde. Gi han heller kreditt på innsatsen.


  Bra innsats kinosjef!

 20. #20
  Intermediate martin sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2003
  Poster
  1,914
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Enig i Magnera

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •