Blu-ray musikk & konserter - Side 11

Sponsorer:
Takk Takk:  1
Like Like:  1
Side 11 av 36 FørsteFørste ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 31 ... SisteSiste
Viser resultater 201 til 220 av 711
 1. #201
  Moderator HåkonN sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  6,958
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av RoKo
  Og så tar du med deg denne i samme slengen. En fantastisk konsert - rett og slett:

  JOHN MAYER - WHERE THE LIGHT IS | CD WOW! UK
  Kjøpte denne for 130kr for noen uker siden. Vel verdt pengene, det er en knallkonsert. Ligger flere klipp fra den på Youtube for de som vil bli litt kjent før de handler.

 2. #202
  Newcomer
  Medlem siden
  Feb 2008
  Poster
  113
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av AndersT2
  Da kommer endelig det jeg har gledet meg mest til på BD.

  Nemlig "Dream Theater", jeg setter det i gåsetegn fordi det er Liquid Tension Experiment som slipper en. Hvor 3 av de 4 medlemmene er i fra Dream Theater.

  Denne blir nok for de støreste fansene, siden utgaven er ekstremt Limited og dyr.

  Den LTE utgaven som kommer vil ikke inneholde, eller komme i BD. Men hvis man greier å skaffe seg boksen, som inneholder hele 3 konsterter:

  LTE Live In NYC (2 CD)
  LTE Live In NYC (1 DVD)
  LTE Live In LA (2 CD)
  LTE Live In LA (1 DVD)
  LTE Live In LA (1 Blu-ray) Available only in the boxset
  LTE Bonus Disc (1 CD) Available only in the boxset
  Liquid Trio Experiment - When the Water Breaks: Live In Chicago (1 CD)
  24 Page Booklet

  Jeg håper at DT bruker denne BD utgivelsen som en test. De drar på turne i høst for sitt nye album, og slik som tradisjonen har blitt, så kommer det en live utgivelse etter på. Da burte den også komme på BD

  Video trailere her:

  Liquid Tension Experiment Live 2008 - Limited Edition Boxset - Ytsejam Records
  Konge!

 3. #203
  Newcomer
  Medlem siden
  Feb 2008
  Poster
  113
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av R3Devil
  Konge!
  Og da var boksen bestilt

 4. #204
  Expert AndersT2 sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  5,463
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av CavaleraRules
  LTE - dyr og dyr. Sikkert verdt investeringen ;-)
  Skulle bare forsikre meg mot de som alltid klager når priser nærmer seg 200,-. Denne er garantert verdt hver eneste krone. Synd hele ikke er i BD.

  Får også håpe de har brukt ett HD lydsport. Resten har garantert kun normal DD 5.1.

 5. #205
  Newcomer
  Medlem siden
  Mar 2009
  Poster
  151
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Gode musikk-utgivelser på blu-ray

  Har du nettopp kjøpt eller sett en god musikk-utgivelse i blu-ray format? Da er denne tråden et sted hvor sikkert mange vil sette pris på om du deler din mening om den. Anbefales, eller ikke? Det er fint hvis du legger ved informasjon om hvor du kjøpte den og til hvilken pris

  Music on high-def er en god link for å finne bra utgivelser, men det er også interessant å høre ders anmeldelser.


  ----------------------------------------------------------------------------------


  Selv har jeg nettopp kjøpt mine to første konsert-utgivelser og endte opp med "Shine a light" og "Foo Fighters live at Wembley". Jeg valgte disse først og fremst pga at de begge er relativt nye og derfor regnet jeg med at både lyd- og bilde-kvalitet ville være på topp. Det er også to band som jeg selv liker godt og som er kjente for sine gode live-opptredener, så det var jo også en god grunn til å gå til innkjøp av de. De kostet hhv 229,- og 279,- på playcom i Oslo. Litt dyrt, men jeg ville ha de nå så derfor valgte jeg å ikke spare de hundrelappene jeg kunne ha gjort ved å bestille de på nett.


  ----------------------------------------------------------------------------------


  Shine a Light ( 2008 )  Dette er en konsert-video hvor the Rolling Stones opptrer foran et, for anledningen spesial-invitert, lite publikum i det flotte Beacon Theatre i New York. Filmen har også flere dokumentarinnslag mellom sangene, og ekstramaterialet er innholdsrikt.

  Den er regissert av Martin Scorsese og det borger for god kvalitet så forventningene mine var meget høye (jeg er stor fan av Stones).

  Som forventet så er filmingen helt på topp, aldri har jeg sett noe lignende. Bandet kommer nesten ut av skjermen og inn i stuen din. Lyden (DTS-HD Master Audio 5.1) er også enorm og veldig godt mikset. Det er ikke overdrevet bruk av surround-kanalene, men de fungerer helt utmerket når kameraet panorerer slik at artistene befinner seg bak deg. Alle instrumenter kommer svært tydelig frem, og lyden fra de er nøyaktig plassert der hvor de hører hjemme. Man hører tydelig forskjell på Keith Richards og Ronnie Wood og på hvilken side av scenen de til enhver tid befinner seg. Stemmene er også krystall-klare, et eksempel er hvor Richards synger tostemt med Jagger og du hører hvordan han glemmer teksten og begynner å le. Når bildet i tillegg er så skarpt at du oppfatter det korte strenge blikket han får av Jagger når dette skjer, så er det lørdagsgodt for sansene! Det morsomme er når man ser de senere i sangen og de synger den samme strofen på nytt og begge sender et varmt smil til hverandre når Richards husker teksten, men synger falskt i stedet. Så alt i alt, en perfekt opplevelse lyd- og bilde-messig.

  Det som for meg var en skuffelse var valget av set-list og måten enkelte sanger fremføres på. Jeg hadde også håpet på litt mer spennende gjeste-opptredener. Versjonen av "Sympathy for the Devil" skuffet meg mest, og det er synd at så mange av de store klassikerne mangler. Scorsese gjør et tydelig poeng ut av dette i starten av filmen, der man ser at han har forslag til set-list. I et senere klipp ser man Jagger forandre den kraftig. Dette gjør at filmen ikke når helt til topps. Selv om gutta rocker til tross for sin alder så hadde det vært morsommere å se de i sin storhetstid, men det er vel for mye forlangt på blu-ray.

  Jeg gir den 8/10 - jeg tror det går lenge til jeg ser en så godt gjennomført musikk-film av så ekstremt god kvalitet, synd med låtvalgene og noe av fremføringen dog - anbefales sterkt!


  ----------------------------------------------------------------------------------


  Foo Fighters: Live at Wembley Stadium ( 2008 )  Dette er en ren konsert-film hvor Foo Fighters opptrer foran et nesten fullsatt Wembley. Filmingen er gjort over to dager i begynnelsen av juli 2008.

  Denne er også god når det gjelder det tekniske aspektet av filmen, men kameraføringen, bilde-kvaliteten og lydmiksingen er selvsagt ikke i nærheten av det Scorsese fikk til med "Shine a light". Selve lyden (PCM 5.1) og konsertopplevelsen som en helhet er derimot er helt på topp.

  Det som trekker ned er tre ting. Dave Grohl's stemme, valg av kameraoppsett (i mangel på bedre forklaring) og et litt kornete bilde enkelte steder i filmen.

  Det høres på Grohl at han har vært på turné en stund og at dette ikke er den første konserten på reisen jorden rundt. Han trykker selvsagt til som få, og stemmen er kraftig den, men i de mest krevende partiene så faller han gjennom. Jeg irriterte meg også litt over at den ellers så karismatiske frontsangeren ikke lykkes like godt som vanlig med publikumskontakten. Han kunne godt heller ha holdt kjeft og spilt, i stedet for å si "fucking fucking fucking" hver gang han snakket til publikum. Jeg var selv og såg bandet på denne turnéen og da var stemmen hans omtrent like sliten, men publikumskontakten var milevis bedre enn her. Det skinner vel igjennom at det er uvant for de å spille foran et så stort publikum. Kanskje nervøsiteten tok litt overhånd?

  Når det kommer til det jeg kaller for dårlig kameraoppsett, så kan det kanskje like godt være et resultat av valget av hvor på Wembley selve scenen skulle stå. Den er plassert langs den ene kortsiden og naturlig nok er tribunen bak ganske folketom. Dette vises alt for godt på filmingen og flere ganger mister man desverre følelsen av at dette er en konsert av et enormt format. Hadde det blitt bedre hvis scenen var plassert i midten av stadion? Definitivt spør du meg, spesielt med tanke på at konserten angivelig var utsolgt. Og hvis det var slik at dette ikke var mulig, så burde man klart å dekke til bak scenen for å få en bedre konsertopplevelse på film.

  Selve konserten derimot! Her er det absolutt ingenting å trekke for. Setlisten er helt perfekt, med en god miks av gamle og nye sanger. Alle de største hitsene er med, og valget av de nye sangene er meget godt. I tillegg er alle versjoner helt på topp. Dette bandet kan virkelig å trykke fra, og det høres veldig godt i det ukompresserte lydformatet. Lydmiksingen er ikke like nøyaktig som i "Shine a light", men det har ingenting å si fordi det er to vidt forskjellige settinger og følelsen av å lytte til en stadionkonsert oppleves til fulle.

  For en Foo Fighters fan (som meg) så er dette en må-ha utgivelse.

  7/10


  ----------------------------------------------------------------------------------


  Så, er det noen derute som har flere anmeldelser eller anbefalinger å komme med? Selv er jeg nysgjerrig på disse utgivelsene og det hadde vært spennende hvis du har de i samlingen eller har sett/hørt de andre steder:

  Hele "live at Montreux"-serien.
  Hele "MTV unplugged"-serien. Har ikke funnet de på blu-ray ennå, så hvis du vet hvor de kan kjøpes - si ifra Jeg er spesielt interessert i Jay-Z, Nirvana og Eric Clapton sine konserter.
  Stevie Wonder - Live at Last: A Wonder Summer's Night - har hørt at selve konserten er en skuffelse, med alt for mye synging fra publikum og litt skuffende opptreden fra Wonder selv.
  Portishead - Liva at Portland NYC - finnes denne på blu-ray?
  Lionel Richie - Live in Paris
  Diana Krall - Live in Rio (slippes i mai)
  "The Last Waltz" - dette er vel en av de mest annerkjente konsertene som finnes, men spørsmålet er om blu-ray utgivelsen er så mye bedre enn den på dvd?
  Woodstock - den samme innvendingen som The last Waltz.
  Pat Metheny Group: The Way Up - Live

  + sikkert mange fler som jeg ikke kommer på i farten, kom med dine anbefalinger!

  edit: fant en annen tråd om dette på forumet (selv om jeg søkte et par ganger før jeg startet denne) - så da kan denne tråden bare lide sin stille død...

 6. #206
  Newcomer
  Medlem siden
  Mar 2009
  Poster
  151
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  De er sikkert nevnt før i denne tråden men siden jeg nettopp har kjøpt mine to første konsert-utgivelser så kommer jeg med mine anmeldelser av de her. Jeg endte opp med å kjøpe "Shine a light" og "Foo Fighters live at Wembley". Jeg valgte disse først og fremst pga at de begge er relativt nye og derfor regnet jeg med at både lyd- og bilde-kvalitet ville være på topp. Det er også to band som jeg selv liker godt og som er kjente for sine gode live-opptredener, så det var jo også en god grunn til å gå til innkjøp av de. De kostet hhv 229,- og 279,- på playcom i Oslo. Litt dyrt, men jeg ville ha de nå så derfor valgte jeg å ikke spare de hundrelappene jeg kunne ha gjort ved å bestille de på nett.


  ----------------------------------------------------------------------------------


  Shine a Light ( 2008 )  Dette er en konsert-video hvor the Rolling Stones opptrer foran et, for anledningen spesial-invitert, lite publikum i det flotte Beacon Theatre i New York. Filmen har også flere dokumentarinnslag mellom sangene, og ekstramaterialet er innholdsrikt.

  Den er regissert av Martin Scorsese og det borger for god kvalitet så forventningene mine var meget høye (jeg er stor fan av Stones).

  Som forventet så er filmingen helt på topp, aldri har jeg sett noe lignende. Bandet kommer nesten ut av skjermen og inn i stuen din. Lyden (DTS-HD Master Audio 5.1) er også enorm og veldig godt mikset. Det er ikke overdrevet bruk av surround-kanalene, men de fungerer helt utmerket når kameraet panorerer slik at artistene befinner seg bak deg. Alle instrumenter kommer svært tydelig frem, og lyden fra de er nøyaktig plassert der hvor de hører hjemme. Man hører tydelig forskjell på Keith Richards og Ronnie Wood og på hvilken side av scenen de til enhver tid befinner seg. Stemmene er også krystall-klare, et eksempel er hvor Richards synger tostemt med Jagger og du hører hvordan han glemmer teksten og begynner å le. Når bildet i tillegg er så skarpt at du oppfatter det korte strenge blikket han får av Jagger når dette skjer, så er det lørdagsgodt for sansene! Det morsomme er når man ser de senere i sangen og de synger den samme strofen på nytt og begge sender et varmt smil til hverandre når Richards husker teksten, men synger falskt i stedet. Så alt i alt, en perfekt opplevelse lyd- og bilde-messig.

  Det som for meg var en skuffelse var valget av set-list og måten enkelte sanger fremføres på. Jeg hadde også håpet på litt mer spennende gjeste-opptredener. Versjonen av "Sympathy for the Devil" skuffet meg mest, og det er synd at så mange av de store klassikerne mangler. Scorsese gjør et tydelig poeng ut av dette i starten av filmen, der man ser at han har forslag til set-list. I et senere klipp ser man Jagger forandre den kraftig. Dette gjør at filmen ikke når helt til topps. Selv om gutta rocker til tross for sin alder så hadde det vært morsommere å se de i sin storhetstid, men det er vel for mye forlangt på blu-ray.

  Jeg gir den 8/10 - jeg tror det går lenge til jeg ser en så godt gjennomført musikk-film av så ekstremt god kvalitet, synd med låtvalgene og noe av fremføringen dog - anbefales sterkt!


  ----------------------------------------------------------------------------------


  Foo Fighters: Live at Wembley Stadium ( 2008 )  Dette er en ren konsert-film hvor Foo Fighters opptrer foran et nesten fullsatt Wembley. Filmingen er gjort over to dager i begynnelsen av juli 2008.

  Denne er også god når det gjelder det tekniske aspektet av filmen, men kameraføringen, bilde-kvaliteten og lydmiksingen er selvsagt ikke i nærheten av det Scorsese fikk til med "Shine a light". Selve lyden (PCM 5.1) og konsertopplevelsen som en helhet er derimot er helt på topp.

  Det som trekker ned er tre ting. Dave Grohl's stemme, valg av kameraoppsett (i mangel på bedre forklaring) og et litt kornete bilde enkelte steder i filmen.

  Det høres på Grohl at han har vært på turné en stund og at dette ikke er den første konserten på reisen jorden rundt. Han trykker selvsagt til som få, og stemmen er kraftig den, men i de mest krevende partiene så faller han gjennom. Jeg irriterte meg også litt over at den ellers så karismatiske frontsangeren ikke lykkes like godt som vanlig med publikumskontakten. Han kunne godt heller ha holdt kjeft og spilt, i stedet for å si "fucking fucking fucking" hver gang han snakket til publikum. Jeg var selv og såg bandet på denne turnéen og da var stemmen hans omtrent like sliten, men publikumskontakten var milevis bedre enn her. Det skinner vel igjennom at det er uvant for de å spille foran et så stort publikum. Kanskje nervøsiteten tok litt overhånd?

  Når det kommer til det jeg kaller for dårlig kameraoppsett, så kan det kanskje like godt være et resultat av valget av hvor på Wembley selve scenen skulle stå. Den er plassert langs den ene kortsiden og naturlig nok er tribunen bak ganske folketom. Dette vises alt for godt på filmingen og flere ganger mister man desverre følelsen av at dette er en konsert av et enormt format. Hadde det blitt bedre hvis scenen var plassert i midten av stadion? Definitivt spør du meg, spesielt med tanke på at konserten angivelig var utsolgt. Og hvis det var slik at dette ikke var mulig, så burde man klart å dekke til bak scenen for å få en bedre konsertopplevelse på film.

  Selve konserten derimot! Her er det absolutt ingenting å trekke for. Setlisten er helt perfekt, med en god miks av gamle og nye sanger. Alle de største hitsene er med, og valget av de nye sangene er meget godt. I tillegg er alle versjoner helt på topp. Dette bandet kan virkelig å trykke fra, og det høres veldig godt i det ukompresserte lydformatet. Lydmiksingen er ikke like nøyaktig som i "Shine a light", men det har ingenting å si fordi det er to vidt forskjellige settinger og følelsen av å lytte til en stadionkonsert oppleves til fulle.

  For en Foo Fighters fan (som meg) så er dette en må-ha utgivelse.

  7/10


  ----------------------------------------------------------------------------------

  Jeg er nysgjerrig på disse utgivelsene og det hadde vært spennende hvis du har de i samlingen eller har sett/hørt de andre steder:

  Hele "live at Montreux"-serien.
  Hele "MTV unplugged"-serien. Har ikke funnet de på blu-ray ennå, så hvis du vet hvor de kan kjøpes - si ifra Jeg er spesielt interessert i Jay-Z, Nirvana og Eric Clapton sine konserter.
  Stevie Wonder - Live at Last: A Wonder Summer's Night - har hørt at selve konserten er en skuffelse, med alt for mye synging fra publikum og litt skuffende opptreden fra Wonder selv.
  Portishead - Liva at Portland NYC - finnes denne på blu-ray?
  Lionel Richie - Live in Paris
  Diana Krall - Live in Rio (slippes i mai)
  "The Last Waltz" - dette er vel en av de mest annerkjente konsertene som finnes, men spørsmålet er om blu-ray utgivelsen er så mye bedre enn den på dvd?
  Woodstock - den samme innvendingen som The last Waltz.
  Pat Metheny Group: The Way Up - Live

  [Moderator Edit: Flyttet fra tilsvarende tråd]

 7. #207
  Intermediate Hanspf sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2003
  Poster
  1,722
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  279 ja..da er du ivrig siden det er så lenge siden dennne kom og har en pris på rundt 170..men, men. Synes nå det er litt skuffende at de ikke spiller Everlong skikkelig, noe de og skuffet med på Quart. Ellers enig med at vokalen drukner litt.

 8. #208
  Newcomer
  Medlem siden
  Mar 2009
  Poster
  151
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Hanspf
  279 ja..da er du ivrig siden det er så lenge siden dennne kom og har en pris på rundt 170..men, men. Synes nå det er litt skuffende at de ikke spiller Everlong skikkelig, noe de og skuffet med på Quart. Ellers enig med at vokalen drukner litt.
  Hehe, ja jeg måtte bare ha noen konsertfilmer siden jeg nettopp har kjøpt ny tv og forsterker

  Jeg var litt forberedt på den versjonen av Everlong siden de spilte den på konserten jeg var på også. Enig at den er skuffende, men den gjorde seg bedre midt på Wembley enn på Øya.

 9. #209
  Intermediate CavaleraRules sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  4,312
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av AndersT2
  Skulle bare forsikre meg mot de som alltid klager når priser nærmer seg 200,-. Denne er garantert verdt hver eneste krone. Synd hele ikke er i BD.

  Får også håpe de har brukt ett HD lydsport. Resten har garantert kun normal DD 5.1.
  Takker for tips! Er nå bestilt. Har handlet her før og det gikk smertefritt.

 10. #210
  Expert AndersT2 sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  5,463
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av CavaleraRules
  Har handlet her før og det gikk smertefritt.
  Det er godt å høre. Dette er første gang jeg handler derifra. Men regner med at det ikke er noe tull fra den kanten, da det er Mike Portnoy som har ansvaret for siden.

 11. #211
  Intermediate MaW sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2008
  Poster
  2,548
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av HåkonN
  Kjøpte denne for 130kr for noen uker siden. Vel verdt pengene, det er en knallkonsert. Ligger flere klipp fra den på Youtube for de som vil bli litt kjent før de handler.
  Enig. John Mayer - Where the light is er helt fantastisk. En av de bedre konsertene jeg har sett...

 12. #212
  Active
  Medlem siden
  Nov 2008
  Poster
  423
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Noen som har denne: "Jeff Beck: Performing This Week - Live At Ronnie Scott's"?
  Og er den og andre i rett sone fra play.com?
  Eller er det andre plasser man har bedre/billigere utvalg?

 13. #213
  Expert AndersT2 sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  5,463
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Roqer
  Noen som har denne: "Jeff Beck: Performing This Week - Live At Ronnie Scott's"?
  Og er den og andre i rett sone fra play.com?
  Eller er det andre plasser man har bedre/billigere utvalg?
  Play er England og samme sone som oss. De har også andre soner, men da skal det være godt merket med Region 1 (likt som de gjør på DVD)

 14. #214
  Intermediate Nemesis sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  705
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Hei
  Jeg kjøpte den fra Play.Fungerer utmerket.Andre aktuelle leverandører kan være amazon.co.uk

  mvh
  HD DVD : 189 , BD:320, DVD:681,Music DTS/DD DVD:55. DTS CD:35 , CD 1340, SHM-SACD :18 SACD:349 , DVD-A : 324 , PA-BD:16 LP:182,

 15. #215
  Expert teddytusen sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2005
  Sted
  Nordfjord
  Poster
  8,659
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Strålende omtaler Solaar. De banda du omtalte er ikke noe for meg, men det er slike innlegg som er matnyttige.

  Har hatt "Where the light is" en god stund på dvd, og måtte bestille den på BD også. I dag bestillte jeg Iron Maiden-Flight 666 og Blue Man Group-How to be a megastar. Gleder meg til de dumper ned i posten.
  Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

 16. #216
  Expert RoKo sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2004
  Poster
  6,554
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Da er to eksemplarer av denne på vei:  Diana Krall - Live In Rio [Blu-ray] [2008]

  Lanseres på mandag, men Amazon sendte dem i dag. Gleder meg som en unge med hånda i godteriboksen... uten sammenlikning for øvrig...!!! :-)

 17. #217
  Intermediate MaW sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2008
  Poster
  2,548
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Er jo allerede en lik tråd om akkurat dette, men anyway: Disse er de jeg setter høyest:

  John Mayer - Where The Light Is

  Foo Fighters - Live at Wembley  definitivt 2 av de beste konsertene jeg har sett på en rund disk før...

  [Moderator Edit: Flyttet fra tilsvarende tråd]

 18. #218
  Newcomer flisa sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Poster
  99
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  ja denne er også på vei hit:-)

 19. #219
  Moderator Kokken sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  4,576
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Moderator: Slått sammen to tråder med samme tema - innleggene som er flyttet hit finnes i post 206 og 217. Resten av den andre tråden ble slettet (bla. innlegg som er identisk her).

 20. #220
  Intermediate eksu sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2006
  Poster
  2,332
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Post 205 og 206 ser veldig like ut. ;-)
  Epson | Sony | Egreat | Marantz | Emotiva | XTZ | SVS

  Min tråd

Side 11 av 36 FørsteFørste ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 31 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •