Problemer med lyden på SAW II

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer El_oso sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med lyden på SAW II

    Hei,

    Jeg har problemer med lyden på en original SAW II DVD plate. Lyden/ stemmene følger ikke bevegelsene på skuespillerne. Lyden kommer ca ett sekund for sent.

    Noen som har opplevd det samme med andre filmer? Er det en feil med en serie i produksjonen, eller er det noe med DVD-spilleren?

    Takker for tilbakemeldinger!

  2. #2
    Active Wessey sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    332
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har sikkert dvdspiller på datamaskinen din, prøv filmen på den for å sjekke om samme problemet er der. Hvis det er det er det filmen som er problemet.

  3. #3
    Newcomer El_oso sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Wessey
    Du har sikkert dvdspiller på datamaskinen din, prøv filmen på den for å sjekke om samme problemet er der. Hvis det er det er det filmen som er problemet.
    Godt tenkt av deg, kort tenkt av meg ops:

    Filmen fungerte utmerket på pcen, så da er det nok bare DVD-spilleren som fikk hikke i helgen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •