Mulig dette har vært tatt opp før men er det noen butikker/nettbutikker som har denne i 2 disk utgaven? I norsk utgave?

Bestilte i god tro fra dvdstrax( sendte faktisk en mail først siden jeg har opplevd dette før)
Og fikk beskjed om at det var KUN 2 disk utgaven de hadde på lager, men så er det 1 disk som dukker opp, enda det er 2 disk bildet som står på nettsiden.
DVDstrax scandinavias largest online DVD shop.

Tror kanskje de svarer med vanlig dvd i tankene jeg.

Sitat fra svar mail:
Dette var da en veldig beklagelig hendelse. Det stemmer det vi tidligere skrev - at vi kun har 2-disc utgaven. Vi har nå kontaktet lagret i Danmark for å høre hva som har skjedd her, og de ga oss beskjed om at de hadde fått inn 2-3 stk. av 1 disc utgaven fra leverandør (som ikke var bestilt) som de hadde oppdaget lå sammen med hele partiet av 2-disc utgaven som vi mottok. Disse 2-3 1-disc utgavene hadde dessverre "sneket" seg sammen med 2-disc lageret, og våre ferievikarer oppdaget ikke dette ved pakking.


Bestiller så på nytt og får så en mail dagen etter:

Tror du missforsto oss litt. Den er dessverre ikke tilgj. i 2 disc utgave i Blu-Ray formatet for Norge. Vi har nå kansellert den fra din ordre slik at du ikke får den på nytt i 1 disc utg.

Anyhow , ikke vanskelig å få som 2 disk BD i sone 1 da.

Har da en stk 1 disk Flags BD som jeg kan sende fraktfritt, til noen som vil kjøpe den, men det ser jo nesten ut som denne filmen har blitt litt casino royal, noe alle har.