Dumt å kjøpe flere DVD-filmer nå? - Side 3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3
Viser resultater 41 til 42 av 42
 1. #41
  Intermediate
  Medlem siden
  Jul 2004
  Poster
  686
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  kansje man kan bruke cd vs. sa-cd/dvd-a som en test på dette. mange hifi freaker mente samplingafrekvensen på cd var lagt for lavt til å få god nok kvalitet, men vi ser jo idag hvor tungt det er for sacd og dvd-a å få innpass i et marked hvor vanlige folk tross alt er fornøyd med kvaliteten cd gir.

  kommer garantert på sikt, men tar lang tid ennå.

 2. #42
  Intermediate OleM sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  4,162
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av EivindLunde
  Sitat Opprinnelig postet av polkalizer
  Hvordan transfer fra film til dvd har blitt gjort har jo alt å si for billedkvaliteten.... dessuten setter dvd høyere krav til god koding, iom at det er så begrenset lagringsplass på mediet. Dersom alle dvder hadde hatt fast bitrate på 10 tror jeg ikke mange hadde klaget... nå er det jo sånn at mange ligger og slarker nede på 6-7 for å få plass til hele filmen og alt ekstramaterialet. Se bare på førsteutgaven av seven og sammenlign med platinum utgaven...
  jeg kan ikke skjønne annet enn at poenget mitt blir det samme, nemlig at mange dvd utgivelser ikke engang utnytter det formatet har å by på idag og at det samme problemet vil være med hd dvd.
  en film som f.eks "all of me" er av elendig kvalitet selv om den er fullstendig uten ekstramateriale og kun 1 time og 20 minutter lang.
  dette er sikkert på grunn av dårlig transfer, men er det noen grunn til å tro at de vil spandere en bedre transfer når den kommer på blue-ray?
  En master har svært mye høyere kvalitet enn det som gis ut på DVD. En topp HD-DVD/BD transfer vil være langt bedre enn en topp DVD transfer. På samme måte vil en halvgod HD-DVD/BD transfer være langt bedre enn en halvgod DVD-transfer. Hele skalaen forskyves.
  Det blir litt som å sammenligne en 96 modell Audi A4 mot en splitter ny A8. Den siste vil gå langt bedre selv om begge kun utnyttes X%.

Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •