Vil HD-DVD/Blu-ray bli en suksess? - Side 4

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0

Vis meningsmålingsresultat:

Velgere
0. Du kan ikke stemme i denne meningsmålingen
 • 0 0%
Side 4 av 4 FørsteFørste 1 2 3 4
Viser resultater 61 til 63 av 63
 1. #61
  Intermediate a|ex sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  4,230
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av OleM
  Hva mener du med et HD oppsett av dårlig kvalitet?
  Har du sett mange eksempler på dette?
  Jeg har ikke sett mange eksemplene på dette i det hele tatt. Men det er jo en kjennsgjerning, at når en teknologi har nådd metningpunktet og har blitt utviklet og utnyttet til fulle, vil et toppspesifisert oppsett med denne teknologien ofte ikke havne så langt bak de aller første og billigste produktene fra den kommende teknologien. Laserdisc kan for eksempel overgå DVD, kanskje ikke i teorien, men om man gjør det på riktig måte. Til og med en god VHS-utgivelse kan overgå de dårligste DVD-utgivelsene fra slutten av 90-tallet, i alle fall på bildekvalitet.

 2. #62
  Intermediate polkalizer sin avatar
  Medlem siden
  Jun 2003
  Poster
  1,199
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Skjønner, mener å ha lest at Mpeg4 og VC1(eller VC9, same shit, new wrapping) var "required specification" på blu-ray spillere... Men man kan jo ikke stole på alt en finner på nett heller. Blu-ray -gruppen har jo ikke noen offisiell side med spesifikasjoner som jeg har klart å finne.

  edit:
  Sitat Opprinnelig postet av blue ray disc association
  1.8 What video codecs will Blu-ray support?

  The Blu-ray Disc Association (BDA) is still in the process of finalizing the BD-ROM specification, but they have stated that MPEG-4 AVC High Profile (previously called FRExt) and Microsoft's VC-1 video codec (the proposed SMPTE standard based on WMV9) will be mandatory. They will also include MPEG-2 support for playback of HDTV recordings and DVDs. Please note that this simply means that all Blu-ray players and recorders will have to support playback of these video codecs, it will still be up to the movie studios to decide which video codec(s) they use for their releases. The BDA expects the BD-ROM specification to be finished some time in the beginning of 2005.
  http://www.blu-ray.com/

 3. #63
  Intermediate
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  1,876
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av BullFire
  Hvis det blir slik at blu-ray og hd-dvd kun vil gi ut dvi/hdmi, så får vi med barco benytte oss av en ekstern boks som denne.

  Vis man bruker en crystalio scaler, kan man da kjøre dvi inn og rgb ut på den?
  HDCP forbyr ekstern framføring av ett analogt signal hvis man leser det som andre sier om det. Isåfall vil det ikke bli gitt lisens til slike bokser og heller ikke Crystalio - de får bare lov til å ha pass-trhough av digital signalet. Hvis noen bryter lisens-betingelsene så kan de blokkeres i forbudslisten som eksiterer i HDCP.

  Men som Malcolm sier i Jurassic Park når han komenterer opplysningene om at alle Dinsaurene er hunnkjønn. "Life always finds a way". Vi vet hvordan det gikk. Det blir alltid en løsning.

Side 4 av 4 FørsteFørste 1 2 3 4

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •