Hvilke filmer så du igår kveld? (minianmeldelser) - Side 39

Sponsorer:
Takk Takk:  6
Like Like:  68
Side 39 av 376 FørsteFørste ... 9 19 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 59 69 79 89 99 109 119 129 139 149 159 169 179 ... SisteSiste
Viser resultater 761 til 780 av 7514
 1. #761
  Newcomer Crowly sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  182
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  The Good, The Bad and The Ugly. Er vel ikke noe mer å si enn 3 timer meg knall western. Dette var den nye extended edition, det var ikke så vanskelig å luke ut de nye scenene da du ganske tydelig hørte forskjell på stemmene. Men det er bare små bagateller.
  Men hvor "god" Blondie er kan man jo egentlig lure på, han er vel bare litt snillere enn de andre .... 8)

  --

  Anngående den skandinaviske utgaven av Shawshank Redemption så er det vel egentlig bare å føye SME til listen over utgivere man bør unngå når de klare å produsere dvd'er som resulterer i kommentarer som dette:

  Notes:
  Picture quality is awful. Interviews are reported to be badly cut.

  Har ikke sett den filmen enda, men den har jo fått meget bra omtale på forumet, så den står på listen over filmer jeg må få sett. Men takker for advarslen om den skandinaviske utgivelsen =)

 2. #762
  Newcomer Jsound sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2005
  Poster
  163
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  har sett:

  1) taking lives (terningkast 4)
  2) 51 first state (terningkast 5-)

 3. #763
  Intermediate Skrotnisse sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2004
  Poster
  4,320
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Swordfish

  Hva skjer når du har sett så mye film at du går tom for måter å beskrive filmene på forskjellig måter? Bør man da ta ei pause, bør man begynne å lese omtaler i andre blader for å få hint, bør man rett og slett holde munn, eller bør man sette på en film som virkelig rocker innvollene og får flagget til topps? Jeg valgte det siste...

  Stanley jobson var en av verdas desidert beste hackere før han ble tatt. Tronen ble overtatt av Axl Torvald. Men etter at torvald blir drept på politistasjonen er det stanley's tur til å møte helvete og dets herre. Stanley har ett forbud mot å røre datamaskiner. Hans datter bor sammen med sin mor, som deltar i sin nye manns pornofilmer. Når stanley møter ginger, og senere gabriel innser han at han nå har en mulighet til å få tilbake sin datter. Men hva om ikke alt er som det later til......

  Swordfish er en high tech triller\actionfilm på sitt beste. Det var rett og slett befriende å sette på en film som faktisk ER en actionfilm, og ikke en PG13 affære...
  Det er ikke det at actionscenene er så brutale eller blodige at man bør være voksen for å se filmen, men scenene er så himla godt koreograferte og de bygger opp historien som travolta legger opp til i filmens åpninscene. Åpningsscenen er forresten egentlig en av filmens siste scener, men fungerer utrolig godt som åpning også. Og så utrolig over the top da. Vi møter en überkul John Travolta som skurk, som sammenligner et bankran med en hollywoodfilm, tar seg en kaffe og går ut, omringet av swat folk, helt rolig. MINNEVERDIG! og det er resten av filmen også. Historien er ikke svart\hvit som mesteparten av dagens actionfilmer, den har mange tvister og vrier, og det beste av alt er at historien fungerer som film. Godt hjulpet av et skuespilleresemble som ser ut til å kose seg glugg ihjæl fremstår historien som troverdig og realistisk. Man blir bare sittende å nyte hva som skjer,..,.,.

  Øverst på rollelisten troner Hugh Jackman. Swordfish var hans første film etter å ha fått stjernestatus etter xmen. Men legg merke til at Jackman faktisk er en stjerne nettopp grunnet det faktum at man som publikum ikke blir sittende å konsentrere seg om han. Sånn sett når han faktisk opp til travolta, iallefall i denne filmen. Jeg klarte iallefall å se filmen som en hel film istedet for å konsentrer meg om enkeltkarakterer... Det samme gjelder halle berry, selv om man riktignok konsentrerer seg litt ekstra godt når hun viser puppa.. pokker å fine de var!!

  Men uansett..... Glitrende underholdning med høy machofaktor, en real guttefilm, og en fryd for hjemmekinoen.. Humor action spenning vakre damer.. jeg trenger ikke mer for å gledes....

  Karakter:; 5 av 6
  -------
  Mvh
  Rune
  Fotograf og AV-skalle av natur
  : web| facebook| <--- Følg meg på fb og støtt meg i kampen for fototilgang på de store konsertene.
  Oppsett: Samsung UE78JS9505XXE | Xbox One S | Marantz AV7710 | Arendal Sound Tower | Klipsch RP-250S |

 4. #764
  Active
  Medlem siden
  May 2004
  Poster
  371
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Mye film den siste tiden, og godt er det. Regnvær er egentlig ikke så ille .

  Shrek Collectionbox (1&amp;2)
  Har ikke fått med meg disse filmene før nå, men var vel noe man liksom må se. Greie saker, enkelte utrolige morsome scener/replikker nå og da, men synes de var litt oppskrytt. Synes det var greit å se begge rett etter hverandre, filmene er relativt korte. Terninger kastes og ender på 3 for begge

  The Godfather Collection (del 1 foreløpig)
  Her er det lite action, men utrolig mange karakterer å sette seg inn i. Jeg sitter igjen mer en følelse av at jeg har fått et korrekt bilde av den italienske mafiaen. Spennende å se hvor viktig familieforholdene er og æren settes høyt. Morsomt med en ung Al-Pacino, som forøvrig spiller rollen hvor han har brukket kjeven. Gleder meg til fortsettelsen.Sterk 4 på denne.

  Mulholland Drive
  Ehhh hva handlet denne om? Terningen datt under sofaen

 5. #765
  Intermediate LL sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  2,904
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Så Alien Directors Cut i dag. En av tidenes beste science fiction filmer. I dag var den like bra som alltid!

  Fantastisk bra bildekvalitet, selv om den er 25 år gammel...

 6. #766
  Newcomer
  Medlem siden
  Apr 2005
  Poster
  52
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg så The Machinist på fredag kveld. Meget bra film (selv om jeg har sett den før) men jeg irriterte meg grenseløst over at DVDen hadde reklame. Ikke bare filmreklame, men også reklame for bla. DFDS Seaways (eller noe i den duren).

  Til tross for dette var det en fornøyelig opplevelse. Bra historie, bra regi og flinke skuespillere. Anbefales på det varmeste. Hvis du liker synet av en voksen mann på 1.90 som veier i overkant av 60kg er dette filmen for deg.

 7. #767
  Intermediate John P. sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2004
  Poster
  1,753
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Denne helgen har jeg sett I Robot og HULK. Begge bra filmer for å teste hjemmekinoen.

  HULK ga meg litt problemer bildemessig da den er ganske mørk i perioder, og dette takler ikke den aldrende plasmaen min så veldig bra. Vanskelig å se hva som skjer til tider. Men dette kan være positivt dersom du er ute etter nettopp å sjekke kvaliteten til en plasma som du skal kjøpe ny nå.
  I Robot hadde meget bra bilde. Begge filmer har gode effekter.

  Handlingsmessig ble jeg mest positivt overrasket over I Robot. Likte ikke helt det jeg så i forhåndsreklamen, men selve filmen var bedre heldigvis.

  HULK var ganske treg i begynnelsen, men på den annen side ble man jo da kjent med hovedpersonene først, noe som er en god ting. Litt for mye "tegneserie vinkler" og snodige påfunn fra regisørens side etter min smak - det tok vekk noe av konsentrasjonen rundt selve handlingen og man hang seg opp i de snodige utsnittene etc. Riktignok er filmen utledet av en tegneserie, men allikevel. Litt mye. Handlingen tar kanskje litt vel mye av mot slutten, uten at jeg skal spoile noe her.

  Begge filmer må vel klassifiseres som lett underholdning i sci-fi action sjangeren. Helt greit. Gode til sub-demoer begge to.

 8. #768
  Intermediate Skrotnisse sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2004
  Poster
  4,320
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  I Robot

  En av fjorårets største filmer. Veldig mye mediaomtale. Hyllet av mange. Tonnevis med dvdutgaver. Hypet som pokkern. Men nesten ett år senere er det ingen som bryr seg. Merkelig hvordan dette fungerer.
  Uansett, et lite innfall endte med at denne filmen ble puttet i spilleren...

  Filmen tar oss med 30 år inn i fremtiden, året er 2035 og verdenen har utviklet seg med stormskritt fra dagens nivå. Alt har blitt høyteknologisk, og roboter er et vanelig innslag i hverdagen til menneskene. Bundet av de tre robot lovene er disse ikke istand til å skade mennesker, noe som igjen gjør at de blir betrodd med alt, og tillitten til de er på topp.
  Men dette skal endre seg dagen robotenes far begår selvmord. Saken havner i hendene på denne teknofobiske politimannen Spooner. Hans teorier går ut på at det var en robot som var gjerningsmannen. Samt at alle roboter er noen onde skapninger som egentlig hører hjemme på dynga.. ... Men det skal vise seg at robotene ikke er fult så enkel som reklamen tilsier, og historien bak Lanning's død skal vise seg å blir en meget intrikat affære....

  I robot er basert på romanen skrevet av Isaac Asinov, en bok jeg har null kjennskap til, men den skal visstnok være ganske heftig. Ette vet jeg. Jeg satt på filmen med åpne øyne, og de ble tilfredstilt til de grader.....
  I Robot er en dramatisk action sci fi film som reiser endel interresante sprm om fremtiden.
  CGI scenene er noe av det desidert beste hollywood har levert noensinne, effektene er perfekt integrert med de virkelige bakgrundene.. Dette er selvfølgelig positivt. Men det mest imponerende med filmen, er roboten filmen dreier seg om. Sunny. De har klart å lage han\den nesten menneskelig. Roboten uttrykker følelser på en mer menneskelig måte enn hva will smith gjør i denne filmen. Smith er vi vant til å se som en munnrapp figur. Dette er intet unntak desverre. Selv om han tilfører karakteren sin flere dimensjoner enn hva han gjorde med for eksempel rollefiguren i bad boys, så er det fortsatt den samme will smith vi ser. Mannen har endel artige one liners i i robot, og han gjør en god rolle, men allikevel, dette har vi sett mange ganger før av denne mannen....
  Resten av skuespillerene gjør bare jobben sin, hva annet kan de gjøre? de spiller imot en robot som er modellert til å være en bedre skuespiller enn hva de er!!! artig!
  Men som sagt, til tross for utrolig kule actionscener, så er det likevel historien som interreserer. Ikke for det, mye av det har vi sett før, men denne filmen gir oss en ny vri på temaet: "en robot skal ikke skade mennesker. En robot skal lystre ordre fra mennesker, så sant dette ikke er i strid med forrige punkt. En robot skal ta vare på menneskene". Men hva når menneskene skader hverandre, hvordan kan robotene da redde oss?

  Man får noe å tenke over når man ser filmen, og man nyter actionscenene. Men dette er bare når man ser filmen, og i en liten periode i etterkant.
  Som jeg nevnte innledningsvis så er dette en film som lett glemmes til ett visst punkt....

  Men som demo film, oh yeah baby, nydelige bilder, heftig lyd bilde.... Nice nice nice....

  Karakter: 4 av 6
  -------
  Mvh
  Rune
  Fotograf og AV-skalle av natur
  : web| facebook| <--- Følg meg på fb og støtt meg i kampen for fototilgang på de store konsertene.
  Oppsett: Samsung UE78JS9505XXE | Xbox One S | Marantz AV7710 | Arendal Sound Tower | Klipsch RP-250S |

 9. #769
  Newcomer aspd sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  50
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Aikamodo
  Jeg så The Machinist på fredag kveld. Hvis du liker synet av en voksen mann på 1.90 som veier i overkant av 60kg er dette filmen for deg.
  Ønsker bare å kommentere, filmen er strålende, faktisk en av mine nye favoritter. Og Christian Bale som er 1.88 m høy var faktisk nede i 54 kg for denne rollen. :shock:

  Etter hva jeg har hørt så er han skuespilleren som har tatt av flest antall kilo for å kunne spille en rolle troverdig... noen gang.

  Anbefaler filmen på det sterkeste.

 10. #770
  Newcomer Spitfire sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2004
  Poster
  241
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  The forgotten ( http://www.imdb.com/title/tt0356618/ )

  Synes denne filmen begynte litt tregt, men tok seg ganske bra opp etterhvert.
  Det var ett par scener vi hoppet litt i stolene, og filmen tok en helt annen vending en vi trodde.
  Verdt en kikk.

 11. #771
  Newcomer Jsound sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2005
  Poster
  163
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  American team "world police"

  Jeg så (american team "world police") den var rå kul etter min mening. Sinnsykt hvor detaljert en dukkefilm kan bli.. Cred til film skaperne en klar 5-. Masse fete lyd og filmeffekter... Ambefales for de med litt "syk" humor og liker south park

 12. #772
  Intermediate kinosjef_christian sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  1,089
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Så Hide And Seek... helt OK film

 13. #773
  Intermediate _LarZen_ sin avatar
  Medlem siden
  Jun 2003
  Poster
  1,195
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg så Taxi (ikke den Franske versjonen) og Cold Creek Manor.

  Taxi:
  Var som forventet mye skrullete kjøring og en generelt tullete film. Akkurat som jeg forventa at den skulle være.

  Cold Creek Manor:
  Det her er noe av det værste søpla jeg har sett på lenge. Var så utrolig mange irritasjons moment i filmen. Søppel!

 14. #774
  Intermediate FallenA sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2004
  Poster
  1,634
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg så på Kung Fu Hustle !
  En veldig artig og spennede film, med et lekkert bilde, morsom filming, og veldig bra DTS spor.
  Filmen er noe helt annet enn det du tor! (Skal ikke si mer)
  Anbefales !

 15. #775
  Intermediate FallenA sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2004
  Poster
  1,634
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  :cry:
  Highlander.......
  En film som jeg husket tilbake på som en spennede film med masse gode effekter!
  Fyttigrisen ! 80 tall 80 tall 80 tall................
  Dette vil jeg si var bortkastet tid, og unødvendig slitasje på PJ.
  Elendig lydspor gjorde jo ikke filmopplevelsen fullkommen heller :x
  Filme kunne kanskje vært noe hvis de hadde remastret den, og lagt inn bedre lyd og bilde.
  Men, men.........
  Den DVDen skal ihvertfall underst i filmbunken min!!

 16. #776
  Intermediate tor rasmussen sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2003
  Poster
  3,741
  Takk & like
  Nevnt
  2 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av FallenA
  Jeg så på Kung Fu Hustle !
  En veldig artig og spennede film, med et lekkert bilde, morsom filming, og veldig bra DTS spor.
  Filmen er noe helt annet enn det du tor! (Skal ikke si mer)
  Anbefales !
  Javel, får sjekke den jeg da.

 17. #777
  Intermediate Nemesis sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  705
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av FallenA
  :cry:
  Highlander.......
  En film som jeg husket tilbake på som en spennede film med masse gode effekter!
  Fyttigrisen ! 80 tall 80 tall 80 tall................
  Dette vil jeg si var bortkastet tid, og unødvendig slitasje på PJ.
  Elendig lydspor gjorde jo ikke filmopplevelsen fullkommen heller :x
  Filme kunne kanskje vært noe hvis de hadde remastret den, og lagt inn bedre lyd og bilde.
  Men, men.........
  Den DVDen skal ihvertfall underst i filmbunken min!!
  Liker denne filmen jeg! Har sone 1 Immortal Edition,THX sertifisert med DTS ES lyd.Bildet er ikke helt topp,men lyden er meget bra. 8)

  Så ellers "The Cat Returns" i går kveld.Denne går på kino nå med norsk tittel "Katteprinsen". Artig tegnefilm fra de samme som laget Spirited Away. Bra bilde og DTS lyd.

 18. #778
  Expert Anfield sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  8,888
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  I går ble det "After the sunset"! Forsåvidt en underholdende film, med flere kvalitets-skuespillere. Og ikke minst Selma Hayek. Selv om hun ikke akkurat gjør en Oscar-prestasjon i denne filmen heller, er det godt å hvile øynene på et sånt "chassis".

  Woody Harrelson passer jo glimrende til den rollen han spiller her, passe dust ig uheldig FBI-agent.

  Selve plottet og handlingen kunne vært noe mer engasjerende, og det ble noen punkter i filmen der en satt og ventet på at det skulle skje noe. Og slutten var vel ikke akkurat den mest originale.

  Men alt i alt grei underholdning!

  Terningkast: 4

 19. #779
  Intermediate buril2000 sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  1,863
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg så ladder 49 i går, og den er ikke noe annet enn propaganda for de modige brannmennene i USA, som har fått heltestatus etter 11. sept.

 20. #780
  Intermediate buril2000 sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  1,863
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av FallenA
  Jeg så på Kung Fu Hustle !
  En veldig artig og spennede film, med et lekkert bilde, morsom filming, og veldig bra DTS spor.
  Filmen er noe helt annet enn det du tor! (Skal ikke si mer)
  Anbefales !
  Ja, den er konge!
  Det er ikke en typisk kung-fu film, nei
  Se den!

Side 39 av 376 FørsteFørste ... 9 19 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 59 69 79 89 99 109 119 129 139 149 159 169 179 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •