Star Trek Blu-Ray med mye kompresjonsstyggedom.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 13 av 13
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,168
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Star Trek Blu-Ray med mye kompresjonsstyggedom.

    Er det bare meg som reagerte på at det etter ca en time og tre minutter dukker opp masse kompresjonsklosser i bildet? jeg har prøvd i både PowerDVD og WinDVD og det er likt i begge programmer. Det skjer mot slutten av filmen også, men la ikke merke til tid der.







    Merkelig at det enda ikke er et eget forum for Blu-Ray.

  2. #2
    Expert kenti sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,417
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    8 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg kan ikke huske å ha sett dette. Har du testet på en standard "stand-alone" Blu-ray-spiller også?

    Har filmen liggende så kan ta en kikk etterpå.

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,168
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei. Har kun HTPC. Kvaliteten er bra ellers i filmen, men noen minutter har mye av noe som ser ut som kompresjonsfeil. Det er norsk utgivelse.

  4. #4
    Intermediate KIMSIZE sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    1,381
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har sett denne flere ganger, ingen feil på min. (Også norsk utgave).

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,168
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Heldige er de som ikke ser sånt. Flere ser det på AVSforum også.

  6. #6
    Intermediate Shallow_ sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    4,244
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tahustvedt
    Merkelig at det enda ikke er et eget forum for Blu-Ray.
    Ja, merkelig det der.. men vent litt

    Blu-ray Forum - Blu-ray Community and Forums
    Yamaha CX-A5000, Rotel RB 993x2 + RMB 1075, Audiovector Sign. Mi3-AV3Ci-Mi1, JVC DLA-X500, Oppo BDP-95EU Region Free

    Min Hjemmekino Mine Bluray filmer

  7. #7
    Expert kenti sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,417
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    8 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruker de andre som ser det også HTPC?

  8. #8
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,168
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vet ikke. Jeg har nå prøvd TMT3 også og det er samme der. Det begynner når familien til Spock skal stråles opp fra planeten som kollapser.

    Merkelig at det skulle være fordi det er HTPC da når resten av filmen er normal, men det er vel ikke umulig at det er noe spesielt med videoen akkurat der som programvaren ikke takler helt bra(?).

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    67
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei prøvde selv her hjemme og la ikke merke noe selv, helt smooth bilde her ihvertfall8)

  10. #10
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan ikke huske å ha sett noe som helst grums i den filmen der, og jeg har vel sett blu-rayen fire ganger. Min er kjøpt på Play.com

    EDIT: Sjekka nå på min ordinære PC (en med eldre Nvidia skjermkort) med PowerDVD 10 samt at jeg har sett filmen mange ganger med PowerDVD 9 på HTPCen før, i tillegg til blu-ray spilleren min og ingen viser noen form for artifacts eller feil i bildet der du nevner.
    Prøvd med en annen TV/skjerm også bare for sikkerhets skyld? Kan jo være noe graderingstrøbbel på skjermen, noe som ikke er helt uvanlig på eldre/billigere skjermer.

  11. #11
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har sjekket scenen du har problemer med både på Sony blu-ray spiller og på BD-iso med popcorn hour C-200 uten å se at noe er feil..

  12. #12
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,168
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    "Skjermen" min er en BenQ W5000 på 2 m bredt lerret og under 3 m sitteavstand, og kabelen er HDMI. Jeg har akkurat byttet skjermkort så jeg skal prøve igjen med det nye skjermkortet.

  13. #13
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,168
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er borte nå etter skjermkortoppgradering.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •