SVS pc-ultra vil ikke slå seg på

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Intermediate bUlk sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    797
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    SVS pc-ultra vil ikke slå seg på

    Jeg holdt på med å skulle stille inn gain på subbene mine etter at de var blitt flyttet på. Så under en 30HZ sinus tone på 80db slo jeg av den jeg hadde stilt, gikk over og stilte neste på 80db. Når jeg så skulle slå på den som jeg stilte først var den helt død. Det lyser i powerlyset, men ingen lyd:evil: Sikkringen er jo da hel, så har den da tatt kvelden for meg?:cry:

  2. #2
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lyser det rødt eller grønt? Sikker på at den får signal inn? Sjekka/bytta kabler?

  3. #3
    Intermediate bUlk sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    797
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja den lyser grønt, men har også prøvd kablen fra den andre som spiller

  4. #4
    Intermediate bUlk sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    797
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    it is alive! Har den noen form for termisk beskyttelse?

  5. #5
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den må ha litt volum for å slå seg på, men...

  6. #6
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du skal spille jævla hardt om du skal får noen arbeidstempratuer på forsterkeren som sitter i kassen/røret til ultra13 ja.

    Er det standby den står i så trenger en sikkert et signal på pluss minus 45dB for og slå seg på. (løses enkelt med og sette bryteren til ON)

  7. #7
    Intermediate bUlk sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    797
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette var rart, for jeg hadde den på mv-25. og den andre virket som den skulle med samme kabel. Prøvde da også å slå den på on. For se om problemet kommer igjen og evnt. ringe Lsound om det da. Takker for hjelpen. Skal selvfølgelig ikke utelukke at det er noe jeg har gjort som jeg overser. Det hadde ikke vært helt uvanelig

  8. #8
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det har flere ganger vært snakk om på hvilket volum de slår seg på. Det kan virke som om at det varierer. Sjekk neste gang de har koblet seg av. Skru sakte opp og se når de slår seg på.

  9. #9
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mine to tårn slår seg på når de skal og slår seg av når de skal, nesten helt i synkro hehe

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •