Brum i ny sub, ikke tilkoblet signal

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 16 av 16
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Brum i ny sub, ikke tilkoblet signal

    Hei.

    Gleden ved en ny 12" sub forsvant fort da den brummer i hjørnet så det holder, kun tilkoblet nett, ikke signal. Ingen forandring når signal kobles inn/ut.

    Har trålet forumet uten hell i denne settingen. Den er forsøkt koblet til flere kurser i leiligheta uten hell. Kontaktene er ikke jordet. Jordfeilbryteren i sikringsskapet viser alt ok. Ser ut som nettet internt i leiligheta ikke er jordet.

    Noen som har forslag, eller er det feil i subben? Kjøpte den igår, så det er bare å bytte, bortsett fra leveringstida da.

    Mvh

    - en som lengter etter ordentlig 5+1

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    1,538
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du kabel tv? Såfall så ville jeg prøvd ett galvanisk skille hvis du ikke har det fra før.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har kabel men ikke galvanisk skille. Men kan den påvirke subben uten at den er tilkoblet forsterkeren?'

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    1,538
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror det. Hvis alt annet er koblet til samme strømkurs så kan jo forstyrrelsen gå igjennom der. Hjalp ivertfall hos meg når jeg hadde brumming i subben. Koster jo ikke mange kronene for ett galvanisk skille så det er jo verd å prøve.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal ta en tur innom selger. Mistenker kontaktfeil, et lite øyeblikk brummet den ikke etter å ha skiftet til annen ledning. Etter set-up gikk den i brummemodus igjen.

    Argh:evil: !!!

  6. #6
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd å koble den til receivern da?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd av og på alle tilkoblinger, antenne til reciever, koble fra hoveduttak kabel, koble ut kabel/anlegg for så å sette strøm bare på sub - samme resultat.

    Får høre hva selger har å si...

  8. #8
    Newcomer glenners sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En dyr subkabel er faktisk tingen.
    Eller bruk en coax lyd kabel , same shitt.

    ikke legg signal og strømkabel side om side!

  9. #9
    Newcomer alibaba sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    147
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    samme skjedde hos meg. etter at galvanisk skille kom på så forsvann all brum .(har og kabeltv)

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har snakket med selger som mener det er kontaktfeil i subben siden den reagerer på ren strømtilkobling, uavhengig om den står på off/auto/on.

    Leverer inn og får ny.

    Dessverre betyr det jul uten julegaven til meg selv...:-(

  11. #11
    Newcomer alibaba sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    147
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    min og brummet uavhengig om den fikk signal eller ei.
    Ville ha prøvd med galvanisk skille først viss jeg var deg. koster bare en hundrelapp...

  12. #12
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har galvanisk skille noe å si når sub'en ikke er koblet til jord?

  13. #13
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    1,538
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er noen år siden det skjedde på mitt gamle bosted, men husker jeg klødde meg i hodet på hvordan støyen kunne komme fra kabeltv og frem til subben.

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Galvanisk skille settes jo på antennekabelen. Skjønner ikke helt hvordan antennekabelen kan påvirke subben når den ikke er koblet til jord?

    Uansett er den levert tilbake, de skal teste den. Får trøste meg med å tenke på videre oppgradering.

    Takk for gode innspill ihvertfall.

  15. #15
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    1,538
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du skal ha galvanisk skille mellom kabel og tv uansett. Forhandelere er pliktet til å selge deg det hvis du kjøper nytt tv.

  16. #16
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikk sub'en tilbake i går med ny forsterkerdel. Alt bare velstand, så det var den forsterkeren som ikke var bra.

    Nå er det bare finjusteringen som gjenstår, dette er artig!

    Takk for gode råd.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •