Hjelp!! Problemer med Klipsch Palladium subben min :(

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 40
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp!! Problemer med Klipsch Palladium subben min :(

    Problemer med Klipsch Palladium subben min


    Hei eg lure på om d e nåken som kan hjelpa meg, eg har ein SVS PB12-Plus/2
    men kjøpte meg nå ein Klipsch P-312W Palladium då eg har meir tru på denna. Eg har ein Denon 3806 som eg bruker til pre amp så eg bruker sub utgangen på den. Med SVS funka volumet på sub utgangen som den skal, men når eg kobla til klipsch`n får eg den kje til å fungere
    Eg hørte på den før eg kjøpte den å den spilte rett og slett rått då!! Volumet på Denon`n begynner på -70 og teller nedover til 0, men med den nye subben auker den til den kommer til -27 å då er det stopp... då kan eg skru så høgt eg vil uten d skjer nåke etter det mens med svs subben auker den heile tida.... Nåken som kan hjelpe meg med dette?? send gjerne personlig melding eller sms på 90566029

    Mvh Erik

  2. #2
    Active HKviking sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    448
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av genna
    Problemer med Klipsch Palladium subben min


    Hei eg lure på om d e nåken som kan hjelpa meg, eg har ein SVS PB12-Plus/2
    men kjøpte meg nå ein Klipsch P-312W Palladium då eg har meir tru på denna. Eg har ein Denon 3506 som eg bruker til pre amp så eg bruker sub utgangen på den. Med SVS funka volumet på sub utgangen som den skal, men når eg kobla til klipsch`n får eg den kje til å fungere
    Eg hørte på den før eg kjøpte den å den spilte rett og slett rått då!! Volumet på Denon`n begynner på -70 og teller nedover til 0, men med den nye subben auker den til den kommer til -27 å då er det stopp... då kan eg skru så høgt eg vil uten d skjer nåke etter det mens med svs subben auker den heile tida.... Nåken som kan hjelpe meg med dette?? send gjerne personlig melding eller sms på 90566029

    Mvh Erik
    Har du skjekket hva slags setting du har på de forskjellige kanalene? Kan tenkes at det er en utgang som er satt til et veldig høyt nivå slik at de andre kanalene ikke kommer høyere?

    Prøv å re-sette hele oppsettet og start på nytt. Skjekk også at alt er koblet opp riktig. Kjør hvis kalibrering på sub og sett "volumet" på ca 80% av maks FØR du kjører kalibrering på Denonen!

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HKviking
    Har du skjekket hva slags setting du har på de forskjellige kanalene? Kan tenkes at det er en utgang som er satt til et veldig høyt nivå slik at de andre kanalene ikke kommer høyere?

    Prøv å re-sette hele oppsettet og start på nytt. Skjekk også at alt er koblet opp riktig. Kjør hvis kalibrering på sub og sett "volumet" på ca 80% av maks FØR du kjører kalibrering på Denonen!
    Hei å takk for svar
    Er det ett volum på hver kanal på den subben?? Eg kjøpte den brukt så fekk kje med nåke manual, eg finne jo d på nettet då sikkert. Eg bare syns d va så spesielt siden svs`n funke liksom bare som plug`n play hehe..... Men Klipsch`n e sikkert litt meir spesiell... Har du HKviking hørt denna subben?? Den ska jo væra utrolig bra eller??

  4. #4
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis jeg spiller over grensen til sub'en min så slutter den å spille høyere. Det er ikke det du opplever da?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gurba
    Hvis jeg spiller over grensen til sub'en min så slutter den å spille høyere. Det er ikke det du opplever da?
    Er trur kje det er det altså for den spiller veldig dårlig i forhold til når eg var å hørte på den

  6. #6
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    123dB på 1 meter fra suben din.
    Og effekt ser det ut til og være nok av til elementet.


    Så misstenker at det enten er han som koblet den opp...:-p eller det er noe galt med suben.

    Er det mye vandring på det aktive elemetet ?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av harman/kardon
    123dB på 1 meter fra suben din.
    Og effekt ser det ut til og være nok av til elementet.


    Så misstenker at det enten er han som koblet den opp...:-p eller det er noe galt med suben.

    Er det mye vandring på det aktive elemetet ?
    nei d vandre ikkje så masse som når eg va å hørte på den før eg kjøpte den... mulig det er ein feil kobling ein plass men ska jo kje væra så utrolig vanskelig det der.... åsså e d merkelig at svs`n funker så godt når eg bare koble dei om

  8. #8
    Expert BGuarden sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    7,813
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Men.. Har volumet blitt stilt opp på subben? Kan også være at delefrekvens har blitt stilt ned?

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av BGuarden
    Men.. Har volumet blitt stilt opp på subben? Kan også være at delefrekvens har blitt stilt ned?
    Volumet står på fult på subben og har prøvd med forskjellige delinger på filteret :S Irriterande å kje få ein sånn subb t å kje funka

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    183
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du kjørt romkorrigeringen på den?

  11. #11
    Expert Hellnoob sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    5,851
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av genna
    Volumet står på fult på subben
    Det skal det da ikke gjøre, og er nesten en garanti for sprengt subwoofer. Rart den ikke er blåst allerede.

    Ta en titt på mikroguiden for subwooferkalibrering:

    :arrow: http://avforum.no/forum/910109-post564.html

  12. #12
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    1,973
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nesten garantert at det er noe med reciver! Jeg ville sjekket dynamic range control! Høres veldig slik ut for meg på de symptomene du sier. at det er noe som begrenser lydstyrken! Prøv å reset reciver!
    Og du kjører vel på sub pre out?! og ikke multi in?!

    Men for guds skyld, skru ned volumet på sub nå FØR du sprenger den!

    Gratulerer med kongesub forresten, har du resten av palladium å?!

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zeke1983
    Nesten garantert at det er noe med reciver! Jeg ville sjekket dynamic range control! Høres veldig slik ut for meg på de symptomene du sier. at det er noe som begrenser lydstyrken! Prøv å reset reciver!
    Og du kjører vel på sub pre out?! og ikke multi in?!

    Men for guds skyld, skru ned volumet på sub nå FØR du sprenger den!

    Gratulerer med kongesub forresten, har du resten av palladium å?!
    Eg såg film på den nå å då spilte den som f... Så sikkert ein innstilling på reciveren som er feil som du seie, men igjen syns eg d e litt merkelig den funke bra på svs`n men dei kan jo væra heilt forskjellige dei subbane då
    Ja eg bruke sub pre out Nei har bare subben i palladium endo å RF83 å RC64
    men har litt lyst på den palladium`n me 3x8 kansje, trur toppmodellen blir litt vel dyr

    Takk for svar, eg ska sjå om eg finne nåke reset knapp på reciveren eg.....

  14. #14
    Active HKviking sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    448
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av genna
    .... Har du HKviking hørt denna subben?? Den ska jo væra utrolig bra eller??
    Jeg har kunn hørt på P-39F. Meget bra høyttaler men stiller litt krav til elektronikk. Tipper i ditt tillfelle du trenger å re-kalibrere alle enheter. Tipper problemet ligger i din prosessor. Du får skjekke ut manualen http://www.klipsch.com/images/download/2828.aspx til subben først. Håper du har kalibrerings mikrofonen som fulgte med! Bør ikke være så alt for vanskelig etter at det er gjort å få satt alt til å spille bra sammen.

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HKviking
    Jeg har kunn hørt på P-39F. Meget bra høyttaler men stiller litt krav til elektronikk. Tipper i ditt tillfelle du trenger å re-kalibrere alle enheter. Tipper problemet ligger i din prosessor. Du får skjekke ut manualen http://www.klipsch.com/images/download/2828.aspx til subben først. Håper du har kalibrerings mikrofonen som fulgte med! Bør ikke være så alt for vanskelig etter at det er gjort å få satt alt til å spille bra sammen.
    Ja P-39F er vist ganske følsom på elektronikken... Fikk med mikrofonen ja.

    Eg får sjå ka eg får til Takk for all hjelp folkens

  16. #16
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    1,973
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    fant du noe reset knapp? eller evt noe dynamic range control ?

    Hørtes enda mere ut som et receiver problem når den spiller bra på film. Hva hadde du subvolum på da?

  17. #17
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zeke1983
    fant du noe reset knapp? eller evt noe dynamic range control ?

    Hørtes enda mere ut som et receiver problem når den spiller bra på film. Hva hadde du subvolum på da?
    Hei
    Eg ska sjå om eg finner den nå, men enig me deg der at d virke som reciver problem når den funka bra på film, har den nesten på bånn gass eg hehe...

  18. #18
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    1,973
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du sjekket romkorreksjonsverdiene? på hvor mye den senker hver kanal? og da spesielt i den inputen du bruker til musikk?

  19. #19
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    1,973
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    evt prøv pure direct/ analog direct etc for å se om det hjelper på volumet!

  20. #20
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zeke1983
    Har du sjekket romkorreksjonsverdiene? på hvor mye den senker hver kanal? og da spesielt i den inputen du bruker til musikk?
    Nei den har eg kje sjekka, off virka innvikla detta her hehe.....
    Har du vært borti denna subben du??

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •