Ulyd i basselementer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer molo sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ulyd i basselementer

    Hei.

    Jeg har CV cls215 som plutselig slo seg vrang i dag, spilte som vanlig på de og så når jeg skrudde opp volumet litt så kom det en enorm during fra basselementene. Litt vanskelig å forklare, men det var godt under det høyeste jeg har spilt med de før.
    Bassen er grei fram til et nivå, men over det så begynner duringen, og den blir bare verre når den står på samme volumet.

    Håper noen her har vet hva som er galt...

    EDIT: Fant ut av problemet, så case closed.

  2. #2
    Active Bass Booster sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    311
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av molo
    Hei.

    Jeg har CV cls215 som plutselig slo seg vrang i dag, spilte som vanlig på de og så når jeg skrudde opp volumet litt så kom det en enorm during fra basselementene. Litt vanskelig å forklare, men det var godt under det høyeste jeg har spilt med de før.
    Bassen er grei fram til et nivå, men over det så begynner duringen, og den blir bare verre når den står på samme volumet.

    Håper noen her har vet hva som er galt...

    EDIT: Fant ut av problemet, så case closed.
    Hva var problemet da? slik at andre som kommer over dette kan lese her og få ett svar...:-D
    Samsung 63" Nad 272,B&W 683s2,686s2,htm61s2,asw610.

  3. #3
    Active Toby91 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    307
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hørest litt ut som løse phonokabler.

  4. #4
    Newcomer molo sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    At jeg fant ut problemet var kanskje litt å ta i fra min side=P
    Jeg vet ikke helt hva det var, men det ble i orden i hverfall.
    Kan kanskje sammenligne lyden med når man hører "ulyder" på konsert eller andre plasser der mikrofon og slikt blir brukt. Som om noe forstyret signalet. For jeg spilte av en cd på ps3 maskinen, som er koblet til med hdmi, da fungerte alt som det skulle.
    Jeg så at pcen, og noen strømforsyninger og en eksterndisk lå på hverandre, flyttet de, og problemet var borte.
    Vet ærlig talt ikke hva som forårsaket problemet. Men bra ble det nå=)

    Kabler var det første som jeg også tenkte på, men alt var ok, tilsynelatende.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •