Sony SA-WX900 bra eller dårlig? - Side 4

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 4 av 7 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 SisteSiste
Viser resultater 61 til 80 av 131
  1. #61
    Expert
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    5,562
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    :shock:

    dårlig signal?

  2. #62
    Newcomer PeGG sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    299
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    tilkobla nad s100 med supra sublink, m-audio revo lydkort med bra vivanco kabel til nad'en

  3. #63
    Intermediate geiri sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    2,108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sett forsterkersetup på subutgangen til LFE-Main
    Da tenker jeg det blir lyd.

  4. #64
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den parkerar sikkert 2stk av den Gale subben du har. Her er det sikkert ein liten bagatell. Uansett kan det vere eit lite dilemma med å sette alt på 50/50. Prøv med 100 % på hovudkjilda for deretter å stille inn subben.

  5. #65
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    974
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan hende det hjelper med litt innspilling. Da jeg fikk min forrige sub ble også jeg skuffet over lyden, heldigvis ble det mye bedre etter innspilling.

  6. #66
    Newcomer PeGG sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    299
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    men her snakker vi sinnsykt lav lyd, må seriøst skru av effektforsterkeren og bare bruke sub for å høre noe særlig fordi hvis jeg skrur opp lyden med høyttalere og sub overdøver høyttalerene subben. prøvd å ha den flere plasser i rommet. får håpe innspilling gjør susen, tør ikke sette den på mens jeg er på jobben slik som jeg har gjort med alt annet utstyr så det kan ta tid

  7. #67
    Expert jfinneru sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    5,983
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kan jo være mulig at du har gjort noe feil. har du kalibrert med lydtrykksmåler? synes forsåvidt å huske at jeg hadde subben min stillt høyere i begynnelsen, men er ikke helt sikker. hva med fasefeil, feilkabling, glemt å definere sub i dvd spiller, glemt å definere sub på forsterker, prøve å sette høytalerene til small..
    Videokalibrerer
    AV-tekniker
    Crestronprogrammerer
    AMX Programmerer
    Freelance AV-journalist

    afinner@online.no

  8. #68
    Newcomer PeGG sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    299
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har ikke kalibrert, bruker htpc og stereo utstyr så ingen sub er definert, bare kjører en supra sublink kabel fra ene venstre preout, phase står på normal siden det hørtes best ut (ellers music mode, 0 bass boost, power save off). det ble litt bedre etter to timers spilling men det er litt ille at man må ha på veldig høyt volum (kl 3) på sub for at den skal høres noe særlig med et meget bassfattig oppsett (bw 602s3 på nad s100 som ikke har tonekontroller og da blir det veldig lite bass i de små høyttalerene). får håpe på en dramatisk forbedring under innspilling. ideen om å ha to stk wx900 virker langt fra overkill nå

  9. #69
    Intermediate geiri sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    2,108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvorfor bruker du ikke SubWoofer Pre-Out?

  10. #70
    Expert jfinneru sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    5,983
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ville vurdert å prøve high pass
    Videokalibrerer
    AV-tekniker
    Crestronprogrammerer
    AMX Programmerer
    Freelance AV-journalist

    afinner@online.no

  11. #71
    Newcomer PeGG sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    299
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av geiri
    Hvorfor bruker du ikke SubWoofer Pre-Out?
    som sagt, har stereo forforsterker.

    Sitat Opprinnelig postet av jfinneru
    ville vurdert å prøve high pass
    vil prøve å unngå det da jeg har en billig cambridge p500 effektforsterker for øyeblikket, vil vurdere dette nærmere etter innspilling

  12. #72
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmm. Liten "test" kjøyring.

    1.Still subben på 25% av volume. (du kan auka gradevis.)
    2.Ta ut phono kabelen av signal kjilda.
    3.Ta rundt den sjølve "pinnen" på "hann ledde". er du med?
    4.Da skal signalet bli kortslutta, og du skal merka ein "brumming" i fra Sonyen.
    5.No kan du prøva å justera "gaine" med kontrollbasis føring av volume.
    6.Er det da svak lyd. Prøv med ny kabel.
    7.Det er vell retur på den? :wink:

  13. #73
    Newcomer PeGG sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    299
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har prøvd med en annen kabel, får sette min lit til innspilling.
    dette bekrefter bare mine tanker om at klasse d er noe forbanna drit, 1000w meg i r****

  14. #74
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av PeGG
    har prøvd med en annen kabel, får sette min lit til innspilling.
    dette bekrefter bare mine tanker om at klasse d er noe forbanna drit, 1000w meg i r****
    Inspelinga skal kun gå utover lydkvaliteten gennerelt. Her er det noko anna som er galent. :roll:

  15. #75
    Newcomer PeGG sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    299
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    får stikke til serviceavdelingen og sjekke volum på deres sub.
    høres mer ut som en 50w i min, ganske dyp og fin bass men veldig lavt volum

  16. #76
    Expert
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    5,562
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hjelper selvsagt ikke me innspilling, noe er galt me forsterkningen det er klart.
    det jeg mistenker er at subben ikke takler små menger av signal, noen utnytter dette godt men definitivt ikke alle! hvordan utgang bruker du, pre out? prøv rec ut eller rett fra cd spilleren f.eks.
    da får den fullt signal hele tiden. min audiopro sub gir mer trøkk ved halvt volum ved bruk av rec out enn dobbelt volum ved bruk av høynivå...

  17. #77
    Intermediate Christian sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    626
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av PeGG
    har prøvd med en annen kabel, får sette min lit til innspilling.
    dette bekrefter bare mine tanker om at klasse d er noe forbanna drit, 1000w meg i r****
    undres over at du ikke skjønner at subben ikke spiller som den skal.

  18. #78
    Newcomer PeGG sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    299
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    problemet med det einis er at da må jeg reise meg hver gang jeg justerer volum på forforsterkeren
    christian, er ikke sikkert det er noe galt, er ikke SÅ ille men, hadde forventa mye mer av 1000w, sub på full guffe er ikke så høyt i forhold til høyttalerne som jeg hadde trodd (er snakk om bitte bittelitt høyere enn min forrige 100w 10" sub), trodde at 50% max skulle holde fint til å få det skikkelig, og så ha noe å gå på hvis jeg ville ha extra trykk i en film men neida.

  19. #79
    Expert
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    5,562
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    koble den rett på cd spilleren og se hva som skjer!

  20. #80
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har selv hørt Sonyen, og det er helt klart en råtass av en sub. At den skulle være i NÆRHETEN av en Gale på maksimalt lydtrykk er bortimot absurd. Siden du kjører stereo vil jeg absolutt anbefale at du kjører høynivå (høyttalerinngangen på subwooferen). Den belaster IKKE effektforstterkeren din.

    Du må ha gjort noe riv ruskende galt hvis denne ikke kjennes fysisk på kroppen ved høye volum. Og forresten: Du bør jo være sikker på at musikken du spiller faktisk har bass som faktisk er ment å riste litt. Liten vits i en subwoofer som kjennes fysisk hvis kildesignalet ikke er ment å kjennes fysisk.

Side 4 av 7 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •