Feil på sub?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3

Tråd: Feil på sub?

  1. #1
    Newcomer gizmosis sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    281
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Feil på sub?

    Lånte meg en sub for å teste hvordan det var i systemet mitt, skal sies jeg aldri har hatt en sub koblet på forsterkern min før, men når jeg slår på sub brummer den bare , og ingen lyd som kommer... eneste man hører er 50Hz som brummer konstant....Kan det være feil på sub, eller på utgangen på forsterkeren ?

  2. #2
    Intermediate rayman85 sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    504
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å koble den til en av de andre utgangene på forsterkeren.
    Om du har mulighet, kan du jo prøve å koble den til en annen forsterker. Virket bra hos personen/butikken du lånte den av?

  3. #3
    Newcomer gizmosis sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    281
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av rayman85
    Prøv å koble den til en av de andre utgangene på forsterkeren.
    Om du har mulighet, kan du jo prøve å koble den til en annen forsterker. Virket bra hos personen/butikken du lånte den av?
    Han jeg lånte den hos, sa at den fungerer, men mulig at utgangen har vært feil på siden jeg kjøpte forsterkeren i 2002..Men jeg skal prøve den på en av de andre utgangene før jeg leverer den tilbake

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •