"Ulyd" i nye høyttalere

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    "Ulyd" i nye høyttalere

    Kjøpte nye ES80 idag fra Komplett og oppdaget nettopp at det ene basselementet i den ene høyttaleren har en ulyd!

    Det "skurrer" liksom litt. Er dette noe som kan forsvinne når de blir innspilt? Eller det bare å sende i retur med en gang?

    Takk!

  2. #2
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan jo skru ut elementet og sjekke kablingen i kabinettet, kanskje det er dårlig kontakt?
    Ville uansett sendt mail til komplett med en gang slik at du har skriftelig bevis på at du har bemerket ulyden.

  3. #3
    Active
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    315
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg og hadde dette på mine Studio L830.
    var ikke ulyd hele tiden. bare med høyt volum. va bare på den ene.
    leverte basselementet til Soundgarden for sjekk men de fant ingenting.
    jeg fikk et som stod i en av deres ht for å teste og det lagde ikke lyd.
    Stereo: Yamaha RX-v773, Emotiva XPA-2, JBL Studio L890, LC2, LG 65", Xbox One S, Chromecast, Sonos
    Kino: Yamaha RX-V 781, JBL Studio L880, L820, LC2, XTZ 12.17, Velodyne CHT-12Q, Xbox One X, LG 65", Sonos, MediaPc, Chromecast

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    315
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg og hadde dette på mine Studio L830.
    var ikke ulyd hele tiden. bare med høyt volum. var bare på den ene.
    merket det spesielt på Kanye West - Love lockdown sangen.
    leverte basselementet til Soundgarden for sjekk men de fant ingenting.
    jeg fikk et som stod i en av deres ht for å teste og det lagde ikke lyd.

    edit: oops. ser det ble dobbelpost her
    Stereo: Yamaha RX-v773, Emotiva XPA-2, JBL Studio L890, LC2, LG 65", Xbox One S, Chromecast, Sonos
    Kino: Yamaha RX-V 781, JBL Studio L880, L820, LC2, XTZ 12.17, Velodyne CHT-12Q, Xbox One X, LG 65", Sonos, MediaPc, Chromecast

  5. #5
    Intermediate HenningHG sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    606
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Før du skrur opp. Stram skruene det funket på mine gamle.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    takk for tipsene! har prøvd både og stramme, og å skru opp. ingen av delene hjalp :/ blir vel fort å sende de i retur tenker jeg.

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    2,313
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Eh -- har man skrudd løs et element, har man vel strengt tatt brutt garantien, og mistet retten til gratis reparasjon eller ny vare?

    Kanskje lurt å ikke gi råd som kan skape problemer for folk?

  8. #8
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Fahnsen
    Eh -- har man skrudd løs et element, har man vel strengt tatt brutt garantien, og mistet retten til gratis reparasjon eller ny vare?

    Kanskje lurt å ikke gi råd som kan skape problemer for folk?
    Høyttalere er ikke det samme som annen elektronikk.
    Det er faktisk ganske mange utsalgssteder, som i garanti tilfeller bare sender deg et nytt basselement istede for å ta høyttaleren inn til service, da dette er rimeligere.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    fikk ny høyttaler fra komplett igår, god service!

  10. #10
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av magnekd
    fikk ny høyttaler fra komplett igår, god service!
    Det er bra. Komplett er seriøse på slike ting.

  11. #11
    Newcomer Cleeves sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    224
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det hender at luft presses ut på siden av selve elementet pga dårlig tetning rundt festet mot frontbaffelen. Litt skumteip hele veien rundt fikser problemet

  12. #12
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    1,196
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Cleeves
    Det hender at luft presses ut på siden av selve elementet pga dårlig tetning rundt festet mot frontbaffelen. Litt skumteip hele veien rundt fikser problemet
    Kanskje ikke like artig å bruke dette på flunka nye hter da:P

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •