SVS pb 12 (rødt/grønt lys)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    SVS pb 12 (rødt/grønt lys)

    Jeg har har akkurat kjøpt meg en SVS pb sub. jeg oppdaget noe merkelig. Den lille lampen som skal lyse bak skal vel lyse grønt når den har bassforbindelse og rødt ellers. Men på min lyser den kun rødt innimellom, men lyse kan plutselig forsvinne. og selv om den har bassforbindelse lyser det rødt. men så kan det forsvinne igjen. da må jeg slå av subben, så om jg slår den på noen timer etterpå kommer det røde lyse på igjen.. kommer ikke på om jeg slår den av og på med en gang. Det grønne lyse har aldri vært der. Hva kan dette være? Kan det være noe galt med subben? Eller vil ikke dette ha noe å si? Noen som vet?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Switch fra auto til on. Fungerte for meg på min SVS sb12

  3. #3
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er da at subens forsterker står i Auto posisjon...
    15 min uten tilstrekelig signal så slår sunem seg i standby

    Setter du bryter til on vil suben stå kontant på

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det har jeg prøvd, men ikke noe forskjell.. Nå er det ikke noe lys der i det hele tatt, selv om det kommer lyd fra subben... Hmmm er ikke det litt merkelig? Kan det være dårlig kontakt noe sted? Burde jeg ringe å høre med Lsound?

  5. #5
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener å ha lest at disse lysene lever sitt eget liv på enkelte av SVS'sub'ene. Mine står meg ryggen mot veggen så jeg ser de ikke.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På min Pb 10-NSD lyser det grønt når den får signal og spiller, ellers lyser den rødt...SÅ jeg synes dette høres rart ut...

    Trond...

  7. #7
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Send en epost til support@lsound.no og fortell hva som er problemet

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når jeg trykker på lampen så dukker det grønne lyse opp.. så virker som det bare er dårlig kontakt til pæren.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •