Koble sub, uten subkabel

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer Mummi sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    98
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Koble sub, uten subkabel

    Hei

    Jeg har nettopp fått min nye sub, en XTZ 99 W10.16. Jeg har lyst til å koble den til min Yamaha RX-V663, men har ingen subkabel. Subkabel kommer iløpet av neste uke, når soundgarden får inn.

    Er det en annen måte å koble subben til? Bruk av rca kabler? med høytalerkabelr? via en stereoforsterker?

    Eller noen som har en subkabel og låne meg i Tromsø ? 8)

    Takker for alle svar

  2. #2
    Newcomer runarmoe sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    196
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    trenger ikke noen fiks subkabel for det bruket der! helt vanlig phonokabel/rca funker fett det!

  3. #3
    Newcomer Mummi sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    98
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg bruker en vanlig phono kabel, altså med 2 stk rca plugger i hver ende. left og right inn i sub, og så kobler jeg left inn i den ene sub utgangen på recivern, og right på den andre, men får allikavel ikke lyd i sub'en. Må jeg gjøre noe på reciveren ? Eller trenger jeg en y splitt inn mot reciveren?

  4. #4
    Newcomer runarmoe sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    196
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    vet ikke hvordan det virker på yamaha, men er sub aktivert i menyen? det må den selvfølgelig være. og har du virkelig 2 sub utganger på den forsterkeren? samt at du har justert opp nivå på sub og på forsterker og?
    på min forsterker er sub utkoblet i "pure audio" modus, kan vel også være deti ditt tilfelle? men hvis du ikke har hatt sub på denne forstrekeren før, er det ganske sannsynlig at sub ikke er aktivert i forsterkeren.

  5. #5
    Newcomer Mummi sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    98
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har vært litt i menyen, men ikke funnet en konkret "på" instilling for sub'en, men skal sjekke manualen om det står noe dær. Volumet er skrudd opp på forsterker og på sub, og det lyser blått på sub'en. Ja, har to sub utganger på forsterker : )

  6. #6
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mummi
    Jeg bruker en vanlig phono kabel, altså med 2 stk rca plugger i hver ende. left og right inn i sub, og så kobler jeg left inn i den ene sub utgangen på recivern, og right på den andre, men får allikavel ikke lyd i sub'en. Må jeg gjøre noe på reciveren ? Eller trenger jeg en y splitt inn mot reciveren?
    er bare den ene sub utgangen du skal bruke.
    du kan sette på et yledd hvis du har, hvis ikke så er det bare å bruke den ene rcapluggen i begge ender

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    100
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du bør nok bruke kun den ene utgangen fra forsterkeren, og koble den til den ene inngangen på subben. I menyen på forsterkeren går du inn i Manual setup, Basic Menu, Speaker Set og trykk pil ned på fjernkontrollen.

    Da ser du LFE/Bass Out. Hvis denne står på kun front, vil du ikke få lyd i subben. Den må stå på SWFR eller Both for å sende sublyd.

  8. #8
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mummi
    Har vært litt i menyen, men ikke funnet en konkret "på" instilling for sub'en, men skal sjekke manualen om det står noe dær. Volumet er skrudd opp på forsterker og på sub, og det lyser blått på sub'en. Ja, har to sub utganger på forsterker : )
    du må nok inn på menyen og velge sub som "on"

  9. #9
    Newcomer Mummi sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    98
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for alle svar, har nå fått det til Og jeg må virkelig si at jeg er imponert av sub'en. :-D

  10. #10
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mummi
    Takker for alle svar, har nå fått det til Og jeg må virkelig si at jeg er imponert av sub'en. :-D
    det er bra , XTZ skal være meget gode sub'er

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •