Kan jeg koble sub og høytalere på denne måten?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Intermediate Retep sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2005
  Poster
  1,096
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)

  Kan jeg koble sub og høytalere på denne måten?

  Sitter med en Electrocompaniet ECI-1 ( en gammel traver som spiller som bare det ) og et par PSB Stratus Silver I høytalere. Har brukt dagen idag på å plassere og lage meg noen underlag til desse høytalerene, da jeg ikke har vert 100% fornøyd med lydbildet. Nå har jeg kommet meg et godt stykke på vei, men går nå itanker om å kjøpe meg en sub til de laveste frekvensene. Problemet er at forsterkeren min ikke har pre out og subben ( Xtz 10 tommer subben ) ikke har hi-pass out, kun inn.

  Om jeg kobler forsterker til høytaler med HT kabel, samtidig som at subben er koblet til å¨samme måten, vil det bli en stor påkjenning for forsterkeren. Jeg vet at nåe man kobler 2 par høytalere på 4 ohm, så vil dette føre til at forsterkeren ser på dette som 2 ohm, men er det det samme med aktive subber?

  Er det trygt å koble på denne måten eller vil dere anbefale meg å selge denne subben ( jeg liker den svært godt ) og kjøpe med en som har hi pass inn og ut?

  setter pris på tilbakemeldinger..
  Høyttalere: Klipsch RF7mk1, Klipsch RB75, Klipsch RS7, Klipsch RC7, 2x klipsch Rf5, Monitor Audio radius 250HD, 8x12' subb
  Elektronikk: Marantz AV8001., Cary cinema 5. Lexicon gs7. PS3
  Bilde: JVC DLA950 og Dreamscreen 129' Cinescope rammelerret.

 2. #2
  Newcomer Runem sin avatar
  Medlem siden
  May 2005
  Poster
  59
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  Det går meget bra å koble slik, jeg gjør det selv. Grunnet veldig høy impedans i subwoofer vil aldri ECI-1 se den som noe problem

Tags for this Thread

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •