Hjelp!! Pc 13 Ultra

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    30
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp!! Pc 13 Ultra

    Hei!

    Min SVS PC ultra er plutselig død. Aner ikke hva det kan være. Druste skikkelig på her om dagen men hørte ingen ulyder fra subben. Av signalkilder har jeg en Pioneer LX 70 receiver og LX 71 Blu ray. Noen som vet råd? Prøvde å skifte subkabelen fra pre out sub over til pre out front uten at jeg fikk liv i den. Har sjekket speaker settings og alt virker være i orden. Har en liten pjokk hjemme som elsker og trykke på knapper og dra i ledninger så det kan jo være at det har skjedd noe der. Kan den være sprengt? har ikke prøvd med en annen subkabel enda,men har vanskelig for å tro at den kan være gåen da det er en nesten ny kvalitetskabel.

    Svar tas imot med takk!
    Hilsen plopp.

  2. #2
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan være forsterkeren som har takket for seg.

    Ta kontakt med Lsound

  3. #3
    Active klodrik sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    347
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitter vel en sikring i suben ett sted, kansje den har tatt kvelden?

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    960
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    tapp på enden av subkabelen mens subben er på.. ( Og kabelen selvfølgelig er tilsluttet) Kommer detdure lyd er iallefall signalveien frisk..

  5. #5
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lyser det på forsterkeren på sub'en?

    Det sitter en sikring i kontakten på sub'en. Den gikk på min PC12-NSD og. Ble litt svett da før jeg fant det ut.

  6. #6
    Intermediate leifen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    697
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde problemer med at sikkringene gjik i et på mine første 2pb ultra13 . Da var det forsterkeren som ikke var helt bra . Men om det er sikkringene skal det ikke lyse enn gang .

    Har du vært inne på menyen på din pioneer ? Jeg har hatt eit tilfelle der min lx81 har skrudd av suben automatisk .

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •