Det smeller i suben.....

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Intermediate Millmaker sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,120
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Det smeller i suben.....

    når jeg slår den på, hva kan det være?

    Jeg bruker en Velodyne SMS-1 og har en SVS PC+20-39.

    Etter at jeg fikk SMS-1 i hus så smeller den noe avsindig i suben når jeg slår på SMS-1.

    Noen som har et tips? Løsningen nå er å skru ned gain på sub til 0 før jeg slår på SMS-1, da er det tyst.

  2. #2
    Intermediate B&W'Eier sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hehe.. Jeg har samme problemet med mine sub'er i Klipschene mine, bare omvendt. Smeller når jeg skrur av.

  3. #3
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Slå av subw førdu slår av sms-1 ;-)

  4. #4
    Intermediate CNK sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    1,787
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva med å sette sub på auto?

  5. #5
    Intermediate B&W'Eier sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har mine på auto, men syntes det er greit og skru helt av når jeg er bortreist. Litt kjipt at det skal smelle å herje også.. :-(

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •