Problemer med PC12-NSD

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 13 av 13
  1. #1
    Intermediate Folkvord sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    1,499
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med PC12-NSD

    Fikk den nye SVS PC12-NSD i dag. Men da jeg koblet opp og testet litt musikk og film, så var det bare så vidt jeg hørte noe fra den, Gain står rett opp, altså klokken 12. Mens crossover og phase har jeg ikke stilt på. Men jeg lurte på Bak så står det 2 switcher, Disable - Enable og Auto - On, hvordan skal de stå?

    Dette er den første subwooferen min, så kan litt lite

    Men er det noen instillinger på Receiveren som skal til?

  2. #2
    Intermediate CNK sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    1,787
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Folkvord
    Fikk den nye SVS PC12-NSD i dag. Men da jeg koblet opp og testet litt musikk og film, så var det bare så vidt jeg hørte noe fra den, Gain står rett opp, altså klokken 12. Mens crossover og phase har jeg ikke stilt på. Men jeg lurte på Bak så står det 2 switcher, Disable - Enable og Auto - On, hvordan skal de stå?

    Dette er den første subwooferen min, så kan litt lite

    Men er det noen instillinger på Receiveren som skal til?
    Disable er nok cut off freq, så la den stå på disable. Auto on er nok greit. I receivern burde du kanskje sette ht til small og subw=yes med 80hz helefrekvens som et utgangspunkt.

  3. #3
    Intermediate Folkvord sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    1,499
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har satt alle som small, men finner ingen steder hvor det står Subwoofer - Yes, vet du hvor jeg går om jeg skal finne det?

    Crossover skal den stå på 120 hz? Gain står rett opp, men hva med phase?

  4. #4
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sett i bruksanvisningen til reciveren da... ?

  5. #5
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruksanvisningen er ikke mye å skryte av.

    På min står gain på halv, x-over er slått av og phase på 0. Det spørs om det er utgangen på receiveren din du må stille på. Den står sikkert på for lav deling. Da vil det ikke bli mye liv i den. Du kan prøve å koble den på pre-ut front hvis du har det bare for å sjekke at sub'en virker før du går deg vill i innstillingene på receiveren. Eventuelt om du har noe "musikk" eller musikk med lav bass, test-CD f.eks. Det finnes mye sånt på nettet du kan laste ned siden det ikke er ulovlig.

  6. #6
    Intermediate Folkvord sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    1,499
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Der står det Subwoofer Phase - Switches the phase of your subwoofer if bass sounds are lacking or unclear.

    Fikk ikke med noe bruksanvisning med SVS'en, noen som vet om jeg skal stille på bak subben?

    EDIT: Da skal jeg prøve å koble til den røde pre out front, for og se om det blir mer liv i den.

  7. #7
    Intermediate Kane sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    3,247
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis det ikke er liv i sub i det hele tatt så er det som regel en av to ting som er feil. Sub er ikke slått på i setup til forsterkeren, eller du har koblet den til feil bak på forsterkeren. Kjør auto oppsettet på forsterkeren på nytt å se om det finner SUB'en. Husk å sette alle høytalere til small etterpå, slik at SUB spiller på musikk også.

  8. #8
    Intermediate Folkvord sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    1,499
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kjørte auto setup og den fant subben, koblet den i Front bak i receiver, det ble lyd da, det var også lyd når jeg koblet i subwoofer inngangen på receiver, men det var ikke mye. Tror det ble mye bedre lyd nå.

  9. #9
    Intermediate Kane sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    3,247
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Folkvord
    Kjørte auto setup og den fant subben, koblet den i Front bak i receiver, det ble lyd da, det var også lyd når jeg koblet i subwoofer inngangen på receiver, men det var ikke mye. Tror det ble mye bedre lyd nå.
    Du skal på SUB OUT, ikke SUB IN. Koble den til SUB ut, og husk å sette alle høytalerene til SMALL etter du har kjørt auto oppsett. Da vil du nok ha lyd i SUB'en både i film og til muskk.

  10. #10
    Intermediate Folkvord sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    1,499
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har den på Pre out inngangen. Kjørte auto setup og alle høyttalerene er satt på small. Får teste subwooferen på en film litt senere.

  11. #11
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan ligger det an? Blitt bedre?

  12. #12
    Intermediate Folkvord sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    1,499
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja den funker fint nå, fikk flytta den i et hjørne

  13. #13
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er bra. Min fungerer glimrende også. Har aldri hatt sub utover BOSE'en som ikke akkurat er i samme liga. Stentøft!!!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •