Trøbbel med rumperister

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Intermediate Denonbuster sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2008
    Poster
    2,513
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Trøbbel med rumperister

    Hei,

    Har gått til inkjøp av Earthquake Miniquake rumperister.
    Sliter med å få den igang....
    Koblet slik:

    Sub ut-> Y splitt-> en kabel til sub, og en til NAD 2700 (effekttrinn til rumperister) -> Y splitt inn i NAD 2700.


    Selv om jeg har volumkontrollene på 2700 på full guffe, er det ingen bevegelse i rumperisteren.

    Koblet deretter til direkte på sub ut, men fortsatt stille....

    Har koblet Miniquake til 2700 med vanlig HT kabler.

    Prøvde også å øke sub ut signalet, men fortsatt ingen action....


    Takker for hjelp.

  2. #2
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikker på at 2700 er i orden, og at den ikke står i bokoblet mode?

    Har du en eller to rumperistere?
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  3. #3
    Intermediate Denonbuster sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2008
    Poster
    2,513
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    den er ok, brukte den til sub forsterker inntil nå nylig. Har 2 stk rumperistere. De er 8 ohm. Den står heller ikke i brokoblet modus

  4. #4
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du subelementene enda? Prø å koble på dem og se om det blir noe lyd da. Evt. noen vanlige høyttalere, så finner du ut om det er noe galt med romperisterne eller om det er forsterker/kabl det er noe galt med.
    Regner med at du får lyd fra suben, slik at signal fra receiveren er i orden.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  5. #5
    Intermediate Denonbuster sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2008
    Poster
    2,513
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jakv
    Har du subelementene enda? Prø å koble på dem og se om det blir noe lyd da. Evt. noen vanlige høyttalere, så finner du ut om det er noe galt med romperisterne eller om det er forsterker/kabl det er noe galt med.
    Regner med at du får lyd fra suben, slik at signal fra receiveren er i orden.
    Det er lyd i subben ja.

    Prøver å koble til sub elementene i kveld....

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •