Audiopro - problem med bass/mellomtone.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Audiopro - problem med bass/mellomtone.

    Det viser seg mellomtonen/bassen i den ene høyttaleren ( SA-5) kun formidler en veldig svak lyd. Har sjekket kablingen internt, både kontaktpunkter for delefilter, + - på selve elementet, og terminaler, og alt ser ut til å være i skjønneste orden. Kan det være et sprengt element ? Som sagt, det er en veldig svak lyd som kommer fra dette elementet, kontra den andre høyttaleren.

    Noen ideer ?

  2. #2
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å mål impedansen på det.
    Vis du presser forsikring inn membranen, lager noen form for skrape lyder?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vel, det ser ut til å være som normalt angående membranbevegelsen, ingen ulyder. Kan det være et problem med delefilteret kanskje, som kan forårsake noe slikt ?

  4. #4
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd å bytte element mellom høyttalerne?
    Da finner du ut om det er delefilteret eller elementet.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, selfølgelig, det tenkte jeg ikke på - takk for tipset

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •