ulyd i JBL Studio L830

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Active
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    314
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ulyd i JBL Studio L830

    kjøpte for ca 1 år siden JBL Studio L830 for bruk i hjemmekino.
    spiller litt musikk i tillegg.
    her ene dagen når jeg spilte musikk med litt dypbass så hørte jeg en ulyd i den ene av høytalerene. kommer i fra basselementet. er sånn brrrr-brrr lyd. akkurat som om noe er løst inne i HT. har ikke villet åpne pga evt problemer med garanti.
    dette skjer på høyt volum.

    er vanligvis koblet opp mot en H/K AVR7000 men har også testet mot H/K HK970 med samme resultat.

    hva kan dette være?
    er det vanlig at det skal være så stor forskjell på 2 like HT?
    den andre viser ingen tegn til ulyd.
    Stereo: Yamaha RX-v773, Emotiva XPA-2, JBL Studio L890, LC2, LG 47", LG Blu-Ray, Chromecast, Sonos
    Kino: Yamaha RX-A 2010, JBL Studio L880, L820, LC2, XTZ 12.17, Velodyne CHT-12Q, Xbox One, LG 65", LG Blu-Ray, Sonos, MediaPc, Chromecast

  2. #2
    Intermediate cdrom sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    891
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei, har hatt akkurat samme problemet men ikke på samme type høyttaler. Det var også ett basselement der den ene ledningen til svingspolen hadde bøyd seg inntil membranet og berørte ved store utslag.

  3. #3
    Active
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    314
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    thnx.

    skal ringe til Soundgarden i morgen og høre med dem. regner med jeg må inn så de får hørt det selv.
    tror/håper at ikke elementet er defekt da selve musikken fortsatt høres bra ut.
    ulyden blir liksom bare et forstyrrende element på siden.
    Stereo: Yamaha RX-v773, Emotiva XPA-2, JBL Studio L890, LC2, LG 47", LG Blu-Ray, Chromecast, Sonos
    Kino: Yamaha RX-A 2010, JBL Studio L880, L820, LC2, XTZ 12.17, Velodyne CHT-12Q, Xbox One, LG 65", LG Blu-Ray, Sonos, MediaPc, Chromecast

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    314
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    konstaterte at det var besselementet som laget lyd og ganske riktig som du sier cdrom så er det tegn på at den ene ledningen har tatt borti den membranen rett over magneten. aner ikke hva den heter.
    Soundgarden har iallefall fått inn elementet til test. de skulle teste det i morgen.
    det virker ikke som det er sprengt eller defekt på annen måte. var ingen synlige skader eller antydning til svi-lukt.
    Stereo: Yamaha RX-v773, Emotiva XPA-2, JBL Studio L890, LC2, LG 47", LG Blu-Ray, Chromecast, Sonos
    Kino: Yamaha RX-A 2010, JBL Studio L880, L820, LC2, XTZ 12.17, Velodyne CHT-12Q, Xbox One, LG 65", LG Blu-Ray, Sonos, MediaPc, Chromecast

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •