hjelp! Sprengt xtz 99.21??

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2008
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    hjelp! Sprengt xtz 99.21??

    Hadde litt folk i helgen, og d ble spilt i 7ch stereo. Når jeg sto opp i går å skulle kose meg med nyinnkjøpt band og brothers på blu ray var d ikke mye kos lyd som kom ut av senteren min, bare diskanten spilte.

    Har koblet høytaleren opp mot effektforsterkene min til frontene men samme problem, har skrudd ut elementet og kjørt høytalerkablenene direkte på kabelskoportene, fikk da lyd. Selvfølgelig spilte det ikke bra, men hørtes ikke sprengt ut.

    Så kan det da være delefilteret som er gått?? har sjekket alle koblinger inne i høytaleren, disse ser ut til å være slik de skal.

    Noen tips??? er takknemlig for alle svar

  2. #2
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg ville prøvd å presse membranen forsiktig innover for å se om det skraper. Vis det ikke skraper, prøv å måle impedansen.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2008
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    fant ut av det, målte impedansen og fikk da 1ohm ca, når jeg igjen skrudde ut elementet så viste det seg at + og - lå inntil hverandre, da de ikke var skjermet fra hverandre. litt komisk, men greit at det var en liten filleting 8)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •