SVS sub som suser

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    541
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question SVS sub som suser

    Jeg har en 10" sub fra svs (10") som suser veldig.. Når jeg slår anlegget av så skal subben slå seg av etter en stund, men den durer så mye at jeg ikke tørr gjøre noe annet enn å slå den av manuelt.

    Noen som vet hvorfor?

    Jeg har en yamaha rx-v861 receiver.

  2. #2
    Intermediate pnerbye sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    4,213
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å koble til sub på en annen strømkurs. Det kan vel være 50hz-brumming du hører? Sjekk også signalkabelen. Durer det i subben også hvis du plugger vekk signalkabel?

  3. #3
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,173
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hei.prøv med en ujordet kontakt.det gjorde eg å då forsvant det

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    324
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Eller sett på et galvanisk skille

  5. #5
    Active mean69 sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2007
    Sted
    6160 Hovdebygda
    Poster
    494
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ugjordet kontakt på effektforsterkerene mine tok iallefall vekk susingen i høytalerene hos meg.

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    541
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for tipsene. Det var en liten ekstra leder på selve kabelen som var gullfarvet. Når jeg tok denne borti selve gullfarven på subkabelen gikk susingen bort. Problemet er bare å få den til å ligge borti selve gullkabelen. Får vel teipe den fast på ett vis.

    Er det noen som kan forklare hva som er grunnen og hva denne ekstra lederen gjør? Har det noe med jording å gjøre?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •