SVS PC-ultra slår seg ikke på

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    SVS PC-ultra slår seg ikke på

    Heisann

    Her om dagen skulle jeg se på film. Jeg syntes det var litt lite bass i den, og titter bort på min SVS PC-ultra sub. Den står i "auto" og skal da slå seg på automatisk når den får lydsignaler. Men nå er den avslått. Jeg skrur bryteren til "on", og fremdelels ingen ting. Sjekker kabler, og alt er i orden. Hva kan ha skjedd? Det står ingen ting om dette i manualen. Jeg har ikke opplevd noe tordenvær. Kan en sikring ha gått? Hvordan får jeg fikset det?

  2. #2
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ta kontakt med Lsound...

    Har du sjekket sikringen ?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvor sitter sikringen?

  4. #4
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror den sitter like under der du kobler til strømkabelen.
    Ser slik ut på bildet. (orker ikke stå opp og se etter på subene) he he

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sweet, takk. Sikringen sitter der du beskriver - men den ser fortsatt meget inntakt ut. Jeg får høre med Lsound. Sub'en er jo meget enkel å frakte for reparasjon, så dette er et prosjekt jeg ser lyst på.

  6. #6
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, du trenger bare og ta ut forsterkeren og sende den om det er noe galt... Kan være om det bare er en kabel som er løsnet oxo.
    Men hør hva Jan Ove om hva han mener først.

  7. #7
    Expert BGuarden sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    7,813
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, ville ikke ha skrua den ut før man hadde forsikra seg om at Lsound hadde sagt at det var ok...

  8. #8
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du er klar over at Ultraen må være avslått i minst 10 minutter eller hva det nå var før den kan skrus på igjen dersom den har vært avslått!

    Min ville ikke skru seg på igjen dersom jeg akkurat hadde tatt ut strømkontakta og satt den inn igjen så jeg ble nødt til å lese manualen..

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Marsboer; du har helt rett. Etter at jeg koblet fra strømmen for å sjekke sikringen, satte jeg inn kontakten igjen, og sub'en slo seg på som normalt. Ikke en helt logisk funksjon spør du meg, men den er i alle fall ikke gått i stykker. Takk for hjelp.

  10. #10
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg tror at funksjonen er der for å beskytte forsterkeren. Det er kun de færreste forsterkere som har godt av å bli slått på rett etter at den er skrudd av. Hvorfor vet jeg ikke. Det står også i manualen til mine Electrocompaniet monoblokker at man bør vente x-antall minutter (lurer på om det var 15 minutter eller noe) før man skrur på igjen forsterkeren etter avslag.

    Kanskje Bash-forsterkeren er ekstra sensitiv for dette slik at de har sett behovet for å implementere en aktiv beskyttelse.

  11. #11
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette er en funksjon som er implementert for å beskytte mot repeterende strømutfall, f.eks. ved tordenvær. Som forklart ovenfor er det da bare å koble ut strømledningen i ca 10 minutter, så skal det bli liv i subben igjen

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •