Støy fra Jamo Sub

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Intermediate ChrisHesby sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    605
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Støy fra Jamo Sub

    Hei

    Sliter med tomgangs støy fra subben min. Usikker på hvor lenge det har vært der etter som subben ikke har vært i bruk på en stund.

    Er støy der selv om kobler fra signal kabelen, så da er det ikke den som er problemet. Men støyen forsvinner hvis jeg tar hånda mi bort på forsterkeren på subben.

    Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre med det?
    Focal JMlab Electra 926 | Focal Sib XL | SVS SB-2000 | Yamaha RX-V1800 | Emotiva XPA-2 | Sharp LC-70LE747E


  2. #2
    Intermediate hansam sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    846
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som et jordingsproblem. Står den i ujordet kontakt? Er det mye belastning på kursen? Dårlige trafoer osv?

    Test i en jordet kontakt.

  3. #3
    Intermediate aleksander8 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    2,983
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Eller i en ujordet kontakt.

  4. #4
    Intermediate ChrisHesby sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    605
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Subben er dobbelt isolert, så har ingen betydning om den står i en jordet stikk eller en u-jordet stikk.
    Focal JMlab Electra 926 | Focal Sib XL | SVS SB-2000 | Yamaha RX-V1800 | Emotiva XPA-2 | Sharp LC-70LE747E


  5. #5
    Intermediate aleksander8 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    2,983
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd både og i praksis? hva mener du med at den er dobbelisolert?

    Jeg hadde det samme problemet på en forsterker, ujordet stikk løste problemet.

  6. #6
    Intermediate ChrisHesby sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    605
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når et produkt er dobbeltisolert så betyr det at det ikke krav om å jorde produktet og da er det veldig ofte et støpsel som dette her http://imo2006.dmfa.si/images/C_plug.jpg som er på montert

    Ogda er det akkurat det samma om jeg plugger det til i et jorda eller et ujorda stikk.
    Focal JMlab Electra 926 | Focal Sib XL | SVS SB-2000 | Yamaha RX-V1800 | Emotiva XPA-2 | Sharp LC-70LE747E


  7. #7
    Intermediate ChrisHesby sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    605
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dobbeltisolerte produkter er også merket med http://www.users.zetnet.co.uk/comput.../DoubleIns.gif
    Focal JMlab Electra 926 | Focal Sib XL | SVS SB-2000 | Yamaha RX-V1800 | Emotiva XPA-2 | Sharp LC-70LE747E


  8. #8
    Intermediate aleksander8 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    2,983
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok, da lærte jeg noe nytt i dag og!

    :-P

  9. #9
    Intermediate hansam sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    846
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Men det kan fortsatt være et jordingsproblem. eller hva du kaller det. overspenning? Som du leder bort når du tar på den.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •