XTZ sub prob?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 4 1 2 3 4 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 63

Tråd: XTZ sub prob?

  1. #1
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    XTZ sub prob?

    eg får ikkje bass på film,eg har gjort alt,vrid på de eina og det andre på suben,men nei.eg har en nad stero forsterker 352.musikk er den bra,men ikkje på film.har koblet den til med sub kabel og y-ledd.skrur eg får mye volum på suben på film blir den ekkel.eg skjønner ikkje korfor asså.**** for noe dritt.kjøpte nad for 3000kr og suben for 3000kr,men får ikkje skikkelig.

  2. #2
    Active Zcum sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    399
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har du prøvd å koble til med høyttaler kabler?

  3. #3
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zcum
    har du prøvd å koble til med høyttaler kabler?
    ja det har eg gjort.og det va bedre.men eg har jo kjøpt den får og bruke med sub kabel.men skjønner ikkje hvorfor det ikkje funker eg?hvergang eg kjøper noe funker det ikkje hehe,samma ****

  4. #4
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hva står delefrekvensen og volumet på?

  5. #5
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    de står på 2 prikker før fullt

  6. #6
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    men korfor funker bassen på musikk,jævla bra,men film helt daff.kunne lika godt vert for uten da

  7. #7
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vell, vanlig volum er rett opp.
    Sjekk volum og delefrekvens på forsterkeren.

  8. #8
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dj-vega
    Vell, vanlig volum er rett opp.
    Sjekk volum og delefrekvens på forsterkeren.
    på suben?det går ikkje an å gjøre noe spes på nad forsterkeren da.så rekner med du meiner suben

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    62
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kan du ta ett bilde slik du har kobla det til med innstillingane du brukar?å legge det ut her?har samme subben so kan kansje hjelpe...

  10. #10
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bjdrage
    kan du ta ett bilde slik du har kobla det til med innstillingane du brukar?å legge det ut her?har samme subben so kan kansje hjelpe...
    her

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    62
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har du prøft å slå av eq'en?

  12. #12
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bjdrage
    har du prøft å slå av eq'en?
    jepp.men no stenger forsterkeren seg,hvis eg skrur opp hmm?**** altid noe dritt

  13. #13
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nett solgt sub og surround forsterker,fordi at eg ikkje va fornøyd.kjøpte nad og XTZ,men forsatt får eg de ikkje som eg vill ha det.hmm

  14. #14
    Expert AndreWerdenskrieg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    6,368
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    EQ-en øker 50Hz med ca 7dB. Filteret kutter all informasjon under 35Hz.
    Begge disse vil jeg anbefale å ha av.
    Har aldri koblet en sub på en stereoforsterker, så jeg vet lite om hvordan dette fungerer. Men noe feil er der, for denne suben trøkker bra til film.
    XTZ 99.26 | Yamaha CX-A5000 | 4 x SEAS L26ROY | Aoda MA-600 | Oppo | Marantz MM8003 | Antimode | LG 65"

  15. #15
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken DVD spiller har du?

    Synes dette høres merkelig ut.

    Hvordan er det når du slår av sub? Har du forholdsvis like mye bass ved film som med musikk da?
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  16. #16
    Active Soundispower sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    380
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av shield
    nett solgt sub og surround forsterker,fordi at eg ikkje va fornøyd.kjøpte nad og XTZ,men forsatt får eg de ikkje som eg vill ha det.hmm
    Har du lest gjennom bruksanvisningen?

  17. #17
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jakv
    Hvilken DVD spiller har du?

    Synes dette høres merkelig ut.

    Hvordan er det når du slår av sub? Har du forholdsvis like mye bass ved film som med musikk da?
    nei har mer mye mer bass på musikk enn film,på film er det såvidt eg hører det.og hvis eg skrur opp volumet på suben på bass,då blir det ekkelt å høre på.har en toshiba dvd spiller med hdmi,kjøpt på komplett.no til 500kr

  18. #18
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Finnes det noen menyer på DVD spilleren hvor du kan velge høyttalere/lydinnstillinger/surroundmode eller noe slik?

    Har du en annen DVD spiller du kan prøve?

    Tror ikke det er innstillingene på suben som er problemet, siden den virker bra til musikk.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  19. #19
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jakv
    Finnes det noen menyer på DVD spilleren hvor du kan velge høyttalere/lydinnstillinger/surroundmode eller noe slik?

    Har du en annen DVD spiller du kan prøve?

    Tror ikke det er innstillingene på suben som er problemet, siden den virker bra til musikk.
    ja,har vert inne der,og på audio er det kunn pcm og bitstream,har prøvdt å slått av begge to,men nei.eg vet ikkje,får ikkje noe bass på film.høres rart ut hehe.

  20. #20
    Intermediate shield sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har nett prøvd på en surround forsterker og,ikkje noe bass der heller du,prøvde innstillingene på surround forsterker,men nope.

Side 1 av 4 1 2 3 4 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •