Caution, Phase

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Caution, Phase

    Hei!
    Jeg har kjøpt en AVR-4306.
    Har Patos Lyric 402, 202 og 102, samt xtz 12" sub.
    Bruker fem høytalere + suben.

    Etter at jeg har kjørt auto setup får jeg meldingen Caution Phase.
    Jeg er sikker på å ha koblet ht-kablene riktig.

    Er det noen som kan gi meg et tips?


    mvh
    Icecold

  2. #2
    Active sjefern sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    494
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Patos kan ha koblet ledningene feil inni høytaleren. Bytt kabler og se om phase-meldingen blir borte da.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av sjefern
    Patos kan ha koblet ledningene feil inni høytaleren. Bytt kabler og se om phase-meldingen blir borte da.
    Vil det da si at dersom meldingen kommer bort da, er det slik det skal være?
    Mener å ha lest et eller annet sted her på forumet at enkelte produsenter bevist kobler om inne i høytalerne.

    mvh
    Icecold

  4. #4
    Active sjefern sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    494
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde ihvertfall hatt det slik Denon mente det burde være. Så om meldingen hadde blitt borte hadde jeg nok hatt det slik ja.

  5. #5
    Intermediate B&W Spydeberg sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    539
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    heisan

    Gå inn på profilen til meridian.
    Mener at det er han som har skrevet noe om phase.
    Der står også bruksanvisningen for å finne ut hvordan det skal være.

    Mest sannsynilg er det bare til å koble + på - og minus på +. da har du vel byttet om phasene.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for tips.
    Jeg byttet om på frontene og kjørte ny auto setup.
    Da fikk jeg samme melding på center. Ny runde auto setup, så samme melding på bakhøytalerne. Etter at disse var koblet om og ny auto setup ble det greit...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •