Surroundanlegg til min 22kvm stue/kjøkken?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Jan 2008
  Poster
  19
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Surroundanlegg til min 22kvm stue/kjøkken?

  Jeg har nylig flyttet inn i egen leilighet og har lyst til å kjøpe inn surroundanlegg til min 1/2-år gamle Sony KDL40W3000.

  Siden jeg bor i borettslag har jeg ikke behov for noe veggsprengende anlegg, men noe som gir god lyd og som tåler å skrus opp litt uten at lyden vrir seg samtidig hadde vært fint.

  Jeg tenkte først på logitech z-5450 pga det skulle gi grei lyd(?) uten at jeg måtte dra kabler til bakhøyttalerne og samtidig slapp en ekstra boks under tv (har ingen forsterker for øyeblikket). Har etter litt leting funnet ut at logitech har sluttet å produsere z-5450 derimot, antageligvis pga mange har hatt problemer med at bakhøytalerne falt ut til tider.. Så dermed vurderer jeg z-5500.

  Fant i kveld også fram til Sony DAV-DZ660 og DAV-DZ860 som kanskje er greie alternativer også. Jeg har derimot ikke spesielt behov for noe DVD-spiller, og om jeg slipper å ha forsterker som egen enhet så hadde det vært veldig greit også.

  Av utstyr som skal kobles til anlegget (evt via tv'n) er Nintendo Wii, GET HD PVR og stue-pc (gjerne optisk). Tenker en pris på 2000-5000 kr.. Noe som er noe dyrere men kanskje kan finnes på bruktmarkedet til noenlunde min pricerange er også flott.

  Jeg har ikke helt skjønt opplegget til sonys s-air enda, men kan jeg da evt hive opp ekstra høyttaler f.eks. på badet også og barra plugge i en strømkabel der?


  På forhånd takk for alle forslag og tips

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  May 2008
  Poster
  221
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Tror de fortsatt selger Z-5450 noen plasser. Bare å sjekke på prisguiden.no. Jeg har Z-5500 og er fornøyde med de, de passer til techno og hiphop og sånt. Men det er ikke himmelsk lyd i de for å si det sånn. Tror forresten at z-5450 har to optiske inn, mens z-5500 har en. Logitech Z-Cinema kan være et alternativ, disse skal visstnok ha bedre lydkvalitet enn Z-5500, siden det har et separat mellomtone og diskantelement, istedenfor å ha et fulltoneelement. De har ikke kommet ut i Norge enda http://www.logitech.com/index.cfm/sp.../3712&cl=no,no

 3. #3
  Newcomer
  Medlem siden
  Jan 2008
  Poster
  19
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Oi, må visst sjekke innstillingene mine, for jeg fikk aldri noen epostvarsel at jeg hadde fått svar på innlegget mitt :-?

  Jeg har derimot enda ikke klart å bestemme meg for hva jeg skal gå for. Står for øyeblikket bl.a. mellom HKTS100/Harman Kardon HS350, Sony DAV-DZ860W, Sony HT-IS100 (Ikke veldig tilgjengelig, kun yaha.no, og noe overpriset i Norge foreløbig). Ellers har vi jo Logitech Z5450 eller Z5500. Litt skeptisk til det Cinema Surround anlegget deres derimot siden det ikke har bakhøyttalere - kan ikke forestille meg at det blir fullverdig surround av det selv om det nok gir en viss følelse av surround da..

  Har du brukt ditt Z5500 mye til film? ..Hører og leser om at det har dårlig mellomtone slik at stemmer og film kan bli en smule overdrevent/irriterende..


  Jeg har på ingen måte behov for noe veggrivende anlegg i borettslagsleiligheten min, vil bare finne et som gir god lyd til en grei pris og ser bra ut ..Ikke så lett for en vinglepetter som meg..

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •