Hjelp med BI-Amp på patos og RXV 1800

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp med BI-Amp på patos og RXV 1800

    Hei

    Jeg prøver å BI-Ampe patos 410 mk2 med RXV 1800.
    Jeg har slått på BI-Amp ON i advanced setup.

    Men jeg vet ikke hva som er HI/LO på høytallerne. Betyr det noe i dette tilfelle..

    Hvis det gjør det, kan noen forklare meg hva som kobles inn hvor.

    Jeg har jeg har 2 utganger fra høyttalerne den ene skal vel i Front +, front - og den andre skal i surrback + og -..

    Redd for å føkke alt, derfor spør jeg dere.

    Takker så mye med alt hjelp jeg har fått herifra så langt

  2. #2
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Følger patos normalen så er Lo nederst og Hi øverst på høytaleren.
    Broen mellom lo og hi må selfølgelig fjernes...

    Det står i bruksanvisningen til 1800 hva som skal kobles hvor...

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    følgte manualen og koblet LO til surrback og HI til Front.

    Kjørte kaliberering på nytt, Men det ble alt for mye bass (ikke pent) og diskant ble veldig veldig skarp.

    har fjernet broene...

    er det vanlig?

  4. #4
    Intermediate svensken sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    774
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bmanihas
    følgte manualen og koblet LO til surrback og HI til Front.

    Kjørte kaliberering på nytt, Men det ble alt for mye bass (ikke pent) og diskant ble veldig veldig skarp.

    har fjernet broene...

    er det vanlig?
    har du satt forsterkeren i PRUE DIRECT?
    det hjelpte mye hos meg med min 1700

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det hjalp litt. bass ble mer kontrollert men diskant er fortsatt veldig skarp. det er ikke pent å høre på ssss lyder når en synger.

    hmmmm..

  6. #6
    Expert
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    6,570
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er du sikker på at de to nederste på terminalen bak er tilkoblet?

    Noen Patos'er har biwire/biamp terminaler bak, men bare de to øverste er koblet til inni.....................
    Mulig du kan se det inni bassporten foran?

    http://avforum.no/forum/hoyttalere/6...tml#post862477

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    spilte musikk fra pcen min.

    OG der hadde jeg equalizer på som tulla helt med lyden.

    slo den av og ser at lyden har blitt mye mye mye bedre.

    sjekka også at begge terminaler er koblet..

    takker igjen

  8. #8
    Expert
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    6,570
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    equaunlizer, med andre ord

  9. #9
    Newcomer SjefR sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg holder også på med å bi-ampe Patos Basic 410 mk2 (med yamaha rx-861), og det er ikke lett å finne ut om HI er oppe og LO er nede, eller omvendt (jeg tror delefilteret er ganske jalla). Når jeg skrudde ut delefilteret så det nemlig ut som om hi-pass filteret var koblet til den nederste porten (altså at HI var nederst).

    MEN: har det egentlig noe å si fra hvilken port en kobler inn til HI og LO, så lenge man sender fra + til + og - til -?
    Sender ikke forsterkeren det samme signalet/frekvensene i alle fire kablene? Altså, samme frekvenser fra de vanlige utgangene som de to ekstra utgangene? Eller blir det delt opp i forsterkeren, slik at to kabler sender lave frekvenser, mens de to andre sender høye?

    Jeg har prøvd å bytte kablene oppe med de som er nede (på høytaler), og jeg merker ingen forskjell. Altså tror jeg at alle kablene sender samme signal. Feil?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •