"smell" i ht

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7

Tråd: "smell" i ht

  1. #1
    Newcomer chevy sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    81
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    "smell" i ht

    kjøpte en svs PB12-Plus og plugga opp. tok ledninga fra gammle subben å putta i svsen så alt er som før men når eg nå trykker på mute eller slår av reciver så får eg en slags "smell" i venstre bak ht :? noken som kan tenke seg kva problemet er?

  2. #2
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,730
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du koblet til Laptop, Data eller tv antenneledning?

    Dersom du har noe av dette så kan dette forårsake ulyd susing og smell når man feks trykker på mute eller unmute......

    Løsningen er i såfall å dra ut strømledning(data), antenne(tv,dek) eller å kjøpe galvanisk skille til disse.

    Med subwoofer pleier alltid folk å ha problemer med tvantenneledningen bare så det er sagt. Det er jo ikke helt bra å ha det sånn heller, tror ikke det er trygt for verken tv eller forsterker i lengden.

  3. #3
    Newcomer chevy sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    81
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har kobla til tven men den var de når eg hadde gamle subben også men hadde ikkje dette problemet då

  4. #4
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,730
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ¨Da var kanskje den gamle suben enten svakere forsterker eller hadde bedre sikringskomponenter, mot strømstøy.

    Har du prøvd å dra ut antenna da? Er jo bare en måte å finne det ut¨på, nytter ikke unnskylde med at den gamle mindre? suben ikke hadde det...

    Alle suber jeg har hatt 12" med store forsterkere og andre kamerater, både svs, Xtz og Dali har ulet så mye at det høres ut som om noe snart kortslutter.

    Så sjekk iallefall, les forumet her også, 100vis av folk som har samme problem.

  5. #5
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Men dette er jo noe annet, han siger han får smell i venstre surround høyttaler når han trykker på "Mute".....det er jo litt rart da.

  6. #6
    Newcomer chevy sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    81
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har prøvd å dra ut antenna men er der fortsatt, men oppdaga at når eg kjører stereo i to kanala så forsvinner de. er berre når eg kjører lyden i 5 kanals stereo eller sorround

  7. #7
    Newcomer chevy sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    81
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    "w" satt å såg friends no å de small når filmen skifta avsnitt

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •