Hæ!? Litt elektrostat-hjelp?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 34
  1. #1
    Intermediate PiXeL sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Exclamation Hæ!? Litt elektrostat-hjelp?

    Kan noen forklare meg hvorfor jeg får lyd -AKKURAT SAMME LYD- i mine Martin Logan, når jeg IKKE har de tilkoblet til strøm!?

    Monterte spikes på de nå nettopp, og naturligvis så kobla jeg fra alt av strøm mens jeg la de ned på gulvet.
    Når jeg var ferdig satte jeg høyttalerene på plass igjen og satte på musikk.

    Låt bra - men så kom den rare greia som jeg ikke skjønner...
    Til siden for hver høyttaler så jeg strømkabelene ligge - jeg hadde glemt å koble de til igjen, men de låter altså akkurat som før??

    WTF!??

  2. #2
    Expert AndreWerdenskrieg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    6,368
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av PiXeL
    Kan noen forklare meg hvorfor jeg får lyd -AKKURAT SAMME LYD- i mine Martin Logan, når jeg IKKE har de tilkoblet til strøm!?

    Monterte spikes på de nå nettopp, og naturligvis så kobla jeg fra alt av strøm mens jeg la de ned på gulvet.
    Når jeg var ferdig satte jeg høyttalerene på plass igjen og satte på musikk.

    Låt bra - men så kom den rare greia som jeg ikke skjønner...
    Til siden for hver høyttaler så jeg strømkabelene ligge - jeg hadde glemt å koble de til igjen, men de låter altså akkurat som før??

    WTF!??
    Du er med i en episode av X-files ...:-D
    XTZ 99.26 | Yamaha CX-A5000 | 4 x SEAS L26ROY | Aoda MA-600 | Oppo | Marantz MM8003 | Antimode | LG 65"

  3. #3
    Intermediate PiXeL sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei nå skjønner jeg ingenting.

    Jeg mener..

    ..HÆ!??

    Panelene trenger jo strøm - det er jo det som er hele greia?? Eller??

    Hva skjer?

    Ola - Hjelp meg!!

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lol, tråløs overføring ja hehe.. Nei er ikke godt å si dette. Mystiske greier

  5. #5
    Intermediate PiXeL sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får noia snart her..

    Dette skjønner jeg ikke.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    212
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Opplevde noe liknende i forbindelse med en ekstern harddisk en gang. Strømkontakten ble dratt ut under en overføring, men overføringen ble ferdig og filen var komplett, ikke skadet.

    Akkurat som den drev på reststrøm, kanskje høytallerne dine gjør det ut kvelden

  7. #7
    Intermediate PiXeL sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av DTS Audio
    Akkurat som den drev på reststrøm, kanskje høytallerne dine gjør det ut kvelden
    Hm, mulig du er inne på noe der.
    Kanskje jeg får sove i natt allikevel.

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    212
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja! Si ifra om dem spiller av seg selv og, uten at det kommer lyd fra noen kilde, hehe.

    Da bør det kontaktes folk med den spesielle kompetansen.

  9. #9
    Active
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    329
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    lay off the absinteh, Pixel.

  10. #10
    Newcomer runarmoe sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    196
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    lyd

    har hatt samme erfaringer med mine audiostatic! det jeg merker er at diskanten fader når panelet mister strømmen! så om det kun er elementet i bånn så spiller det vet jeg ikke? men kan sverge på det er lyd fra selve panelet også!

  11. #11
    Intermediate santa claus sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    2,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror du må høre med han russeren (eller ukraineren)....

    Mr.Tesla har sikkert en god forklaring!

  12. #12
    Intermediate PiXeL sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ..og jeg som har brukt masse penger på strømkabler til de å greier, hehe...

  13. #13
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    1,342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kanskje folk flest har rett. Audiofile er helt kokos, hehe...

  14. #14
    Active Lokie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    424
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mulig d er elgen som går igjen å spøker, ro deg ned med noen øl

  15. #15
    Intermediate mik92 sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    1,523
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Rare greier. Kanskje du har ett mikroskopisk atomkraftverk på innsiden av høyttalerne dine

    Prøv å måle radioaktiviteten rundt høyttalerne dine
    Sony XA5ES - BIX Turntable (Rega RB-250 og AT-95E) - SB Touch - Sony S370 - Onkyo 717 - Sony TA-E77ESD - Dynaco ST70 (Mullard EL34) - Canton CT-1000 - DIY SVS PC 16-46

  16. #16
    Intermediate PiXeL sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Lokie
    Mulig d er elgen som går igjen å spøker, ro deg ned med noen øl
    Har hverken elg eller øl her i kveld, hehe.

  17. #17
    Intermediate mattman sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    736
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde ikke eksperimentert for mye med eventuell reststrøm i høyttalerne.. Men merkelige greier.

  18. #18
    Intermediate PiXeL sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lurer på om jeg skal dra ut strømmen igjen og la de spille til de evnt. lader seg ut - da får jeg i hvertfall lokalisert fenomenet.

  19. #19
    Intermediate mattman sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    736
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmmmm....

    nei. :-D

  20. #20
    Intermediate PiXeL sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mattman
    hmmmm....

    nei. :-D
    Jeg vet, jeg tør ikke, hehe

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •