Høyttaler - Sprengt?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Høyttaler - Sprengt?

    Har et par Dali Evidence 470, som fikk seg en smell på fest. Ble spilt veldig høyt stort sett hele natta. Dagen etter var det ingen bass i høyttalerne. Elementene beveger seg heller ikke.

    Mistenker selvfølgelig at de er sprengt, men får ingen skrapelyd e.l. når elementene trykkes inn. Kan det være et filter e.l. som er gått? Vil det isåfall kunne byttes ut, uten at det må helt nye elementer til?

    Er også interessert i å vite hva prisen på basselementer til disse høyttalerne vil koste.

  2. #2
    Intermediate Sharkoon sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    626
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    innvendig kabling?
    elelr et delefilter? Jeg ville åpnet / fått noen til å åpne å sjekke dette.

  3. #3
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Pris på dem får du sikkert om du ringer nærmeste HiFiklubben butikk.

    Byttet disse elementene for en kompis for noen år siden, han hadde hatt denne feilen to ganger, mulig det er en svakhet på Evidence.

    Tror han betalte rundt 1300 per element, men det er så lenge siden at det er store sjanser for at jeg husker feil.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  4. #4
    Intermediate HansMarius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,210
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du tilgang på multimeter (forutsetning at man vet hva dete r og hvordan det brukes:-)) så ville jeg skrudd ut basselementene og ohm'et de. Da får du iallefall avdekket om det er elementene det er noe galt med.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •