Kraftig "boff" i suben når jeg skrur av forsterkeren

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Intermediate thode sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Kraftig "boff" i suben når jeg skrur av forsterkeren

    Hei, når eg skrur av forsterkeren min, så er det akuratt som det kommer et kraftig signal til suben, som gjør at det kommmer et veldig kraftig "poff" som gjør at det rister noe voldsomt i hele huset. Går det ann å gjøre noe med dette? Det er veldig plagsomt. Har XTZ forsterker og Bash subforsterker.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    113
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jepp skru av subben først.

    Husk rekkefølge ved på/avslag av utstyr


    Kilde-pre-amp-amp osv og motsatt


    Mvh Roald

  3. #3
    Intermediate thode sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Men jeg pleier alltid å la suben stå på. Det er altså ikke noe å gjøre da?

  4. #4
    Expert Scrooge sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    6,002
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tvilsomt.
    Men du kan jo prøve deg med en mail til XTZ, for å høre hva de mener om saken?

  5. #5
    Intermediate torsteinvh sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,414
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av thode
    Men jeg pleier alltid å la suben stå på. Det er altså ikke noe å gjøre da?
    Har du prøvd å skru volumet på forsterkeren til '0', eller slått på 'mute' før du slår den av?

  6. #6
    Intermediate Ratata sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    1,024
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sett sub'en på en annen kurs :-)

  7. #7
    Intermediate thode sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva skyldes egentlig denne lyden?

    Sitat Opprinnelig postet av Ratata
    Sett sub'en på en annen kurs :-)
    Enn forsterkeren? Blir uansett litt vanskelig. Får bare begynne å skru av suben også da.

  8. #8
    Intermediate Ratata sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    1,024
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er ingen elektriker men ulyden skyldes spenningsforskjeller som oppstår når du skrur av/på komponenter på samme kurs.

    Om mulig kan du jo skjøte på en annen kurs?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •