Jording og sub

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    33
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Jording og sub

    Heisann

    Jeg tror jeg har et jordingsproblem i XTZ subben. Den står konstant og putrer som en totakter motor (hører det kun på lave volum naturligvis) Er koblet med vanlig signal kabel fra forsterkeren. Er det noen som har et forslag til løsning?

  2. #2
    Intermediate Lars J sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,089
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du stillt høy output på subben din ? eller er det uavhengig av hverandre?

  3. #3
    Intermediate Sharkoon sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    626
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har xtz jeg. men pass på equalizern bak, og filteret og alt det der. still inn og sett alt på 0. se om det virker

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    33
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Jording og sub

    Takk for svar....

    Output er kl. 12 og frekvens på maks. Har kjørt Denonen på auto set up.
    Tror synderen kanskje kan være pc'en? Når jeg bruker musa eller når "bildet" har elementer som kontinuerlig oppdateres så får jeg denne "putrete" lyden i takt med det som skjer :?: !!!!

  5. #5
    Intermediate Lars J sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,089
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det går fullt ann at det er loddinger /eller dårlige isoleringer fra pc /lydkort som forstyrrer signalene fra pcen. Skjer dette konstant, eller bare v bruk av pc som kilde ?

  6. #6
    Active m4sta sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    406
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er nok pcen. Du bruker innebygd lydkort tenker jeg? Den er ganske så dårlig skjermet og det man får er susing og wirring når man f.eks scroller ned en side! Kjøpt det en lydkort så forsvinner den nok

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    33
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja det skjer kun ved bruk av pc og ja det er det innebygde lydkortet.......
    Noen som har et godt forslag til lydkort som støtter HD lyd?

  8. #8
    Newcomer Gehe sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du sier du har denon forsterker, dvs optisk ingang? Åssen kabel bruker du nå?
    Prioriter et lydkort med optisk utgang --> mye mye bedre lyd og muligheten for kortslutning av phonoinngang eksisterer ikke.
    Er den samme lyden på frontene dine også?
    Du kan jo prøve å skru av room eq...

  9. #9
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du kabeltv?
    Har du det så koble fra kabeltv i alle uttak i huset og se om problemet forsvinner.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •