reciver slår seg av

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    53
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    reciver slår seg av

    Hei.
    Når jeg har høytallerene mine tilkoblet forsterkeren og starter automatisk instilling, slår forsterkeren seg av når lydnivået når et spesielt punkt. Har noen vært borti dette før?

    Det står check sp cable når jeg slår på forsterkere. Kan sp kabelen være problemet?
    Dette høres kanskje fryktlig dumt ut, men hva er en sp kabel?


    Budlen:roll:

  2. #2
    Intermediate klovnikamp sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    562
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    sp=speaker?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    53
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har nå sjekket høytaller kablene. De ser ut til å sitte riktig. Noen ide om hvorfor forsterkeren slår seg av?

  4. #4
    Intermediate PiXeL sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    sp cable = høyttalerkabel ja.

    Hvilken høyttalere har du?
    DIY?

    Feilen kan ligge inni høyttalerene.

  5. #5
    Intermediate freddie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    3,175
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    http://avforum.no/forum/hoyttalere/5...tml#post672784

    Omtrent samme svar til deg...
    Tyder på feil (kortslutning) i kabling, delefilter eller element...

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    53
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    takk. for hjelpe, det virker nå. Det var bare to ledninger som sto fornærme hverandre.

  7. #7
    Intermediate freddie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    3,175
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Budlen
    takk. for hjelpe, det virker nå. Det var bare to ledninger som sto fornærme hverandre.
    Da bør du gjøre en liten jobb med isolasjonsteip f.eks. og ikke bare bøye dem fra hverandre...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •