Bruk av subwoofer ved "Stereo" funksjon på

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 15 av 15
  1. #1
    Intermediate Moho sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,234
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Bruk av subwoofer ved "Stereo" funksjon på

    Har hørt at ved å sette noen suround forsterkere på "Stereo" slås muligheten for bruk av subwoofer av.

    Har selv en Yamaha RX-V640RDS forsterker.

    Noen som vet om denne kan spille i Stereo med subwoofer koblet på??

    Eller om noen kan hjelope meg å finne det ut??

    Er ikke sub-utgangen alltid på?

  2. #2
    Guru Snickers-is sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    11,171
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den kan kjøre stereo med suben på.

  3. #3
    Intermediate Moho sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,234
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    YES!! Det reddet nattesøvnen. Ellers hadde det kjøpet vært forgjeves.

    Har tittet litt i manualen, og delvis konkludert med det samme. Står her at ved "Stereo" kommer det ingen lyd fra center, bak og midten bak, men subwoofer nevnes ikke her.

    Og jeg har jo innsitllingen om jeg bruker subwoofer eller ikke, noe som igjen styrker meg i troen. Dette styrer vel om den sender bassen til hovedhøytalere eller sub.

    Flotte saker!!

  4. #4
    Guru Snickers-is sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    11,171
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Moho
    YES!! Det reddet nattesøvnen. ... Flotte saker!!
    I blant er det lett å glede andre :lol:

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    267
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    på min yamaha kan man godt ha subben på i sterio. mener oxo du kan stille inn lyden på subben me fjerkontrolen til yamaha.

  6. #6
    Guru Snickers-is sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    11,171
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    DANSKEN
    Ekstremt hyperaktiv

    Ble Medlem: 12 Jan 2004
    Innlegg: 91
    Bosted: stavanger

    :lol:

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    267
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    he he

  8. #8
    Newcomer diagolos sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg har hatt en Yamaha RXV 2400...og den skulle ikke kunne kjøre med sub i straight modus...men det viste seg å ikke stemme...spiller sub som bare det den... :-)

  9. #9
    Active Payen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    434
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det virker ikke på min RX-V1400. Når den settes i Straight virker ikke sub, kun de tro frontene.
    Jeg har nylig fått sub og jeg har forsøkt å slå av Straight når forsterkeren mottar stereo-signal fra min Philips 963SA, men det går ikke. Jeg får valgt vekk Straight når forsterkere ikke mottar signal, men når stereo-signalet kommer, så står det Straight i displayet og det hjelper ikke å trykke knappen for Straight/Effect, hverken på fjernkontrollen eller på selve forsterkeren.
    Har noen opplevd dette?

  10. #10
    Intermediate mk4 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    4,788
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Payen
    Det virker ikke på min RX-V1400. Når den settes i Straight virker ikke sub, kun de tro frontene.
    Jeg har nylig fått sub og jeg har forsøkt å slå av Straight når forsterkeren mottar stereo-signal fra min Philips 963SA, men det går ikke. Jeg får valgt vekk Straight når forsterkere ikke mottar signal, men når stereo-signalet kommer, så står det Straight i displayet og det hjelper ikke å trykke knappen for Straight/Effect, hverken på fjernkontrollen eller på selve forsterkeren.
    Har noen opplevd dette?
    Sett forsterkeren på 2ch stereo, da virker subben.

  11. #11
    Newcomer MaRe sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    122
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm,min subber virker både på Straight OG 2ch Stereo,dette er på en RX-V1500 da.

  12. #12
    Intermediate mk4 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    4,788
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MaRe
    Hmm,min subber virker både på Straight OG 2ch Stereo,dette er på en RX-V1500 da.
    Det gjør visst min 1400 og, er bare i Direct subben ikke er med.

  13. #13
    Newcomer MaRe sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    122
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mk4
    Det gjør visst min 1400 og, er bare i Direct subben ikke er med.
    Jepp,samme hos meg.

  14. #14
    Active Cellv14 sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    488
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ehhh tråden ble stiftet 1st February 2004, 00:24 det er 12+1 inlegg og det er 26. desember 2005....hihi

  15. #15
    Intermediate mk4 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    4,788
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Cellv14
    ehhh tråden ble stiftet 1st February 2004, 00:24 det er 12+1 inlegg og det er 26. desember 2005....hihi
    Ja jeg så det jeg å, men han som startet tråden igjen nå hadde et liknende problem som trådstarter.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •