Rasling innvendig B&W 604 S3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Intermediate twelve sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    856
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Rasling innvendig B&W 604 S3

    Når jeg spiller opp soundtracket fra Pirates of the carrabean så har jeg oppdaget at den ene 604'en min har en veldig markant ulyd. Har ikke prøvd så mye forskjellig for å få frem denne lyden, men er antageligvis pga bassområdene på de siste sporene på cd'en. Som forøvrig er Tiesto-remixer med ganske bra trøkk i.

    Lyden kommer fra innvendig i høyttaleren, og høres ut som noe er løst rett og slett, det er ikke ulyd i elementene. Noen som har formening om hva dette kan være? Så vidt meg bekjent, er jo disse kun lima og pressa?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    596
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det ikke bare å skru opp å se?

  3. #3
    Intermediate twelve sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    856
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Crazyboy
    Er det ikke bare å skru opp å se?
    Skru? :P Må kløyves p midten da tydeligvis

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    294
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du må nappe ut de gummisakene der fremmre deksel henger fast bak der er skruer. Ellers bruker du umbrako å skrur ut elementene.

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    596
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av øystein
    Du må nappe ut de gummisakene der fremmre deksel henger fast bak der er skruer. Ellers bruker du umbrako å skrur ut elementene.
    Å skru ut elementene er vel det enkleste. Det har jeg gjort på alle mine ht., vanligvis bare av ren nysgjerrighet for å sjekke ut om komponentene holder mål også på "baksiden" Er ikke noen vanskelig prosess

  6. #6
    Intermediate B&W'Eier sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg oppdaget også dette i mine, men det var bare en ledning som var "blaffret" litt. Fikk festa den, så ga det seg. Dette var i basselement delen. Vet ikke hvordan det er hos deg, men er jo lov å se

    Mvh Thomas

  7. #7
    Intermediate DrErling sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    4,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har opplevd det samme med mine forrige høyttalere (B&W603s2). Det var en kabel som dirret mot kabinettet.

    En annen gang oppdaget jeg at diskantelementet var løst. Måten dette er festet på på 603 gjør at det er nok å vri på diskantelementet, så løsner det.

    Det er bare, som alle skriver, å skru ut bass-elementet og kikke inn...

    DrE

  8. #8
    Intermediate twelve sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    856
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Delefilteret hadde på mystisk vis løsnet..
    Men verkstedet festet det på nytt

  9. #9
    Intermediate Necroth sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    1,279
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kanskje katta har funnet en nytt "bol"?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •