Hei

Er for tiden på flytting tilbake til Norge fra solens land, Spania. I den forbindelse har jeg allerede nå handlet litt utstyr(tenkte jeg skulle være jævli fremsynt når jeg fikk utstyret så billig), men har ingen steder å montere dette opp...foreløpig.:-?
Jeg fikk muligheten til å kjøpe 6 stk helt nye Proson Stratego 210(hver høyttaler består av 2 deler, sub210 og sat210sah) til prisen av 2. Og en Kenwood KRF-X9090D-S receiver + Kenwood DVF-3200-S(hadde aldri hørt om Kenwood engang :-|)
Nå hadde jeg tenkt å sette opp disse høyttalerne i et 7.1 system som 2 front, 2 surround, 2 bak...senterhøyttaler har jeg ikke anskaffet ennå. -Og flere sub-basser lurer jeg strengt tatt på om er et umiddelbart behov.
Jeg lurer bare på om 6 like høyttalere av denne størrelsen og effekt er hensiktsmessig, og om jeg strengt tatt bare skal benytte meg av satelittene i bak -og surround kanalene. Hver høyttaler er satt opp med en sub-del med 2 stk 10-tommere og innebygd forsterker, og jeg mener -6 sub-basser i et oppsett??! Høres det litt for vilt og teit ut?

Proson - Proson Stratego 210 SAH

Alle synspunkter og kommentarer mottas med takk...
-Sten Nordby-