Hva kan ha skjedd med Bassene på den ene høyttaleren? Cv cls-215

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 19 av 19
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hva kan ha skjedd med Bassene på den ene høyttaleren? Cv cls-215

    Jeg spilte litt høy musikk å alt funket som det skulle.
    Så skulle jeg skifte sang å når jeg skrudde opp så var det ikke lyd i bassene på den ene høyttaleren.
    Jeg koblet fra forsterkeren å koblet til igjen, men det hjalp ikke også byttet jeg forsterker og det hjalp heller ikke.
    hva kan ha skjedd?

    Spilte med Cerwin vega cls-215...

  2. #2
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har vel blåst bassene da...

    Skru opp høyttalerern, koble elementet rett på høyttalerledningen.
    Ingen lyd da, så har du svidd svingpolen.
    Du kan også sjekke om ledningnene til bassene har hoppet løs eller noe slikt.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok, uff mye jobb, skru opp 16 umbrako skruer

  4. #4
    Intermediate B&W'Eier sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bytt sikring! Regner med det er det som er feilen om begge basserne ikke fungerer.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvor får jeg tak i ny sikring da?

  6. #6
    Newcomer AlexanderK sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    192
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av labels316
    Hvor får jeg tak i ny sikring da?
    Der de selger sikringer.

  7. #7
    Intermediate CV-Gunnar sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,361
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bensinstasjoner selger sikringer f.eks. CLSC.215 hadde 5A (A=ampere) sikring. Bare spør etter 5A sikring så får du til 5-10 kr ca. Betlate selv 5 kr pr. 5A sikring på HydroTexaco.

  8. #8
    Newcomer CV-Jannis sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    227
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er nesten helt sikker på at det er sikringen, mine røk hele tiden så måtte bytte til 20.
    Og så lenge du bruker ørene kan du fint bytte til 10-20 amp sikring.

  9. #9
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    huff, den dumme sikringen
    sett i 500 A om du finner

    Men jeg ser du skriver at det ikke er lyd i bassene?
    Jeg håper du mener både mellomtone og diskant og, for sikringen går jo på hele høytalern

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er lyd i diskant og mellomtone.

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Siden det er lyd i diskant og mellomtone, vil det da si at det ikke er sikringen?:???: :?

  12. #12
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    vet ikke om bassene har egen glass-sikring mens kanskje mellomtone/diskant har "automatsikringer".

    Men sjekk sikringen bare.. er den svidd eller ei!

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok, ligger sikringen på terminalen eller delefilteret?

  14. #14
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av labels316
    Ok, ligger sikringen på terminalen eller delefilteret?

    Se bak på høyttaleren.. står FUSE der .. skru den ut. Nede var kabelterminalene.

  15. #15
    Intermediate B&W'Eier sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    PÅ hifi-klubben gikk den ene sikringen på CLS-215. Da ble bassen borte i ene høyttaleren. Han bytta sikring, og vips så funka det igjen! :-D

  16. #16
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av labels316
    Siden det er lyd i diskant og mellomtone, vil det da si at det ikke er sikringen?:???: :?
    På alle CV høytalere jeg har sett som har hatt sikring, så har den vært for hele høytaleren.
    Mulig at dette er endret på i CLS, siden dem også har terminal for bi-wiring.

    Skru ut sikringen og se på den du

  17. #17
    Newcomer mekkal sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    68
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sant, i den nye CLS serien er det sikringene adskilt på bass mellomtone og diskant.

    CLS serien er jo på en måte en oppgradert version av Classic serien, der de da har dratt grillen helt opp til diskant hornet, fiksa biwire osv. Retta opp det de mente var feil på Classic serien. Ellers er det jo akkurat de samme elementa...

  18. #18
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    biwire og kun 1 sikring på hele høytaleren ville ikke hatt mye for seg.
    Sier seg selv det.

  19. #19
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av CV-Jannis
    Er nesten helt sikker på at det er sikringen, mine røk hele tiden så måtte bytte til 20.
    Og så lenge du bruker ørene kan du fint bytte til 10-20 amp sikring.
    Hva ryker først av en 10 amp sikring og subbene da? har bytta til 10 amp jeg, for disse 5 amp ryker hele tiden. men er litt skeptisk til og spille høyt nå :P har en KW2.6 og den siste sikringa røyk på 12-13 i volum. alt er midstilt på bass/diskant og effektforsterkeren, untatt bassboosten på baksida den stod på maks. har nå stilt den og ned for og unngå at noe ryker.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •