XTZ 10.16 Sub...låter forferdelig,hva skjer?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 40
  1. #1
    Newcomer frorem sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy XTZ 10.16 Sub...låter forferdelig,hva skjer?

    Nettopp fått montert opp denne etter anvisning mot min Yamaha RXV 750 og lyden er som om du slår i en pappkasse, høres vondt ut og jeg tør ikke spille mer før jeg vet hva som skjer, y-splitt kabel er med og prøvd innstillinger på forsterkeren men finner ikke ut hva som er galt..prøvd å snu fasen på y-splitt, ikke har jeg på eq eller high-pass på suben heller.........er det noen som kan hjelpe meg litt her med råd....hadde en Audio-Pro før og den spilte godt rett fra esken........... Skjønner ikkeno....

  2. #2
    Newcomer frorem sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når jeg holder tomlene borti gummiopphenget på membranen høres det mye bedre ut, virker som en forferdelig skurrelyd når jeg slipper, nesten som den er sprengt??
    Den er splitter ny, kjøpt på surround.no

  3. #3
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan høres som at spolen tar borti magneten eller noe lignende. Kan hende den har fått en kakk under transport. Siden du har hatt sub før regner jeg med at inntillingene ikke er noe problem.

    Hvordan erdet når du slår av suben og dytter forsiktig på elementet? Ulyder?

    Er det elementet regner jeg med at det skal være grei skuring å få nytt.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  4. #4
    Newcomer frorem sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, når jeg trykker på elementet skraper det borti, snakket med surround.no og de skulle sende nytt element i morgen....hadde sett frem til å høre hvordan den spiller, men da blir det ikke før neste uke

  5. #5
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Trist at du har uflaks, men godt at det ordner seg da.

    Håper du blir fornøyd. :-)
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    samme problem her!

    hei, har akkurat fåt min XTZ W10 og den har akkurat det samme probleme som din og til og med samme forhandler. den er under en uke gammel.
    Hva var det du gjorde for å fikse det? vis du har fått det i orden igjen da.
    håper du kan svare meg!

  7. #7
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her er det nok best å kontakte forhandler og ordne det med de. Forklar problemet, så tenker jeg det ordner seg.
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  8. #8
    Newcomer Rinders sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har akkurat samme problem med min. Har dere fått noe svar på hva som egentlig er galt? Grusomt irriterende når man gleder seg til å prøve subben og så står den bare å raper til deg!

  9. #9
    Expert RoKo sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    6,554
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Rinders
    Grusomt irriterende når man gleder seg til å prøve subben og så står den bare å raper til deg!
    Ja, for all del - det ER jo en XTZ da...

  10. #10
    Newcomer Rinders sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fantastisk! Etter å ha bannet og steiket i lengere tid over ulyden i subben prøvde jeg å ta litt på gummilisten rundt elementet mens jeg spilte på forskjellig volum. Plutselig hørte jeg en liten lyd, akkurat som noe løsnet inni kassa og all ulyd og alle mine bekymringer forsvant!

    Nå spiller den kjempefint og ulyder finnes ikke! Det jeg tror det kan ha vært er at den har blitt liggende på hodet under forsendelsen og at en kabel e.l har blitt liggende bak elementet på et vis.

  11. #11
    Intermediate marius_arnesen sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    635
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde samme problem på min. Sendte elementet til Surround.no og fikk et nytt tilbake innen kort tid. Virker som disse subbene er alt for dårlig pakket inn i esken elns siden så mange får transportskader på de. Synes Surround.no burde merke eskene med "forsiktig".

  12. #12
    Active
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det med å merke med "Handle with care" og "Forsiktig" hjelper ikke en døyt, dessverre.
    Har mange eksempler fra jobbsammenheng..

  13. #13
    Newcomer Rinders sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av marius_arnesen
    Jeg hadde samme problem på min. Sendte elementet til Surround.no og fikk et nytt tilbake innen kort tid. Virker som disse subbene er alt for dårlig pakket inn i esken elns siden så mange får transportskader på de. Synes Surround.no burde merke eskene med "forsiktig".
    Fikk du noen forklaring på hva som faktisk var galt? Kunne vært interessant å virte dersom feilen skulle oppstå igjen på min..

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    33
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    oj..nå ble jeg litt bekymret hær:neutral: sitter å venter på XTZ 99W12 som skal helt opp til finnmark..krysser fingrer for at det ikke er noe galt når den kommer..

  15. #15
    Intermediate marius_arnesen sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    635
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Rinders
    Fikk du noen forklaring på hva som faktisk var galt? Kunne vært interessant å virte dersom feilen skulle oppstå igjen på min..
    Magnetet hadde klart å vri seg, så det kom en skrapelyd så fort jeg begynte å guffe på litt. Xtz sa dette mest sansynlig skyltes transportskader.

    Man kan sjekke dette ved å ta tommelen i kanten på elementet og trykke forsiktig inn kanten rundt hele elementet, da skal man høre en skrapelyd. Hvis den skrapelyden ikke er der enkelte steder (f.eks at den er der hele veien fra kl 12 - kl 6 på elementet, men ikke fra kl 6 - kl 12.) Så kan det være at magnten har vridd seg. Det var ihvertfal dette Xtz sa selv da jeg snakket med de. Og det stemte ihvertfal på min.

  16. #16
    Newcomer Rinders sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for god forklaring! Da har har tydeligvis min klart å vri seg tilbake Jeg prøvde å "trykke" forsiktig på elementet hele veien rundt og fikk den samme skrapelyden. Får håpe feilen ikke kommer tilbake da min spiller helt fint nå!

  17. #17
    Active
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    344
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Amiga
    Det med å merke med "Handle with care" og "Forsiktig" hjelper ikke en døyt, dessverre.
    Har mange eksempler fra jobbsammenheng..
    Nei, de automatiserte transportbåndene gidder ikke lese merkingen....

  18. #18
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av olliver
    oj..nå ble jeg litt bekymret hær:neutral: sitter å venter på XTZ 99W12 som skal helt opp til finnmark..krysser fingrer for at det ikke er noe galt når den kommer..

    Ble litt nervøs jeg å nå, venter på min 12" :wink:

  19. #19
    Active
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Dharma
    Nei, de automatiserte transportbåndene gidder ikke lese merkingen....
    Nei, de lider av kraftig dysleksi :-)

    Men har sett når varer blir levert her på jobb, så blir det kastet og droppet ganske kraftig av enkelte transportører. Ironisk nok reklamerte det ene firmaet med - Kjapp og kjærlig pakketransport :-)

  20. #20
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    242
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmmm... xtz er triste greier:S

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •