Kommer ikke lyd utifra Mellomtonen!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 19 av 19
  1. #1
    Newcomer n0en sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    71
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy Kommer ikke lyd utifra Mellomtonen!

    Jeg oppdaget her om dagen at CV høytalrene mine spilte litt rart. Så da tok jeg hode inntil diskanten, den var fin på begge, men da jeg gjorde det på mellomtone var det ingen lyd eller vibrasjon. Lurer på om det noe jeg koblet feil eller om de bare har streika? Er snakk om Cerwin Vega V-15F +Nad 372.
    Mellomtonen har "kvælla" på begge høytalrene! Takker for svar

  2. #2
    Active Soundispower sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    380
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    spør du meg så er det lite sannsynlig at de har tatt kvelden..
    min grunn om hvorfor?
    fordi begge har gjort det..hadde det vært kun den ene da kunne det vært logisk nok..sjekk kilden kanskje..prøv anna høyttaler for å utelukke det osv..
    min meining dog!

    lykke til!

  3. #3
    Newcomer n0en sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    71
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd fra to forskjellig lyd kort fra pcn og En dvd spiller. Ingen Mellomtone lyd!

  4. #4
    Newcomer n0en sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    71
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Trenger svar fort! Skal antaglivis sendes inn til Hifi-klubben hvis jeg ikke får fikset det.

  5. #5
    Newcomer naboklikk sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    216
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    viss du har spillt mye for høyt med den naden så kan det hende du har klart å kvelde begge to, eller noen sikringer eller delefilter. skru ut elementet og test det direkte om der er lyd.

  6. #6
    Intermediate Audiomur sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    2,205
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    De er sannsynligvis døde for godt.

    RIP

  7. #7
    Newcomer naboklikk sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    216
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Audiomur
    De er sannsynligvis døde for godt.

    RIP
    fin sermoni:-D

  8. #8
    Newcomer n0en sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    71
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da får jeg bare sende de inn på hifiklubben da! Noen som veit hvor lang tid det tar å fikse de? Hifiklubben brukte 3månder på å fikse nytt delefilter, ny diskant og ny mellomtone. Håper det ikke tar så lang tid hos meg.

  9. #9
    Expert
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    5,562
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hallo, ta de ut og koble de på en forsterker å se om du får lyd. høres rart ut at begge skulle dø helt. de fleste sprengte element gir lyd uansett

  10. #10
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er mellomtonene dine som har kvelda ja...

    Hadde V-serien en gang, og det hadde 3 av kameratene mine også.. Jeg byttet mellomtone 2 ganger (V-12F), han ene kameraten min 3 ganger (V-15F), og han andre 1 gang (V-12F). Sistemann har sluppet unna. For å si det slik så er mellomtonen på V-serien et makkverk uten like. De tåler omtrent ingenting. Når vi åpnet det døde elementet hadde selve spolen løsnet fra den syltynne pappsylinderen på elementet. Fikk i det hele tatt følelsen av at hele elementet var satt sammen i kina med en totalkostnad på ca 10kr..

  11. #11
    Newcomer CV-Jannis sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    227
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har selv hatt v-15f og der løsna ledningene fra mellomtonen inni høyttaleren ganske ofte, så du kan jo alltids skru ut mellomtonen og se om noe er løsna

  12. #12
    Newcomer vill_ha_stort_mannen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    120
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ikke ta ting for gitt..!
    har klart å spilla kabelskoa av noen gamle radionetter....
    melomtonen døde så jeg skrudde opp å fant ut at ene kabelskoen hadde faldt av:-?

  13. #13
    Newcomer n0en sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    71
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Men mister jeg ikke garantien og forsikringen hvis jeg skrur opp og ser?

  14. #14
    Newcomer naboklikk sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    216
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nei så lenge du er forsiktig og ikke lager for mye merker i skruene så kan dem vel aldri vite om du har skrudd dem opp. når jeg hadde et basselement til mine dc 15 som skrapa pga skeiv spole,så sa hi fi klubben at jeg skulle skru det ut og ta det med så skulle jeg få et nytt element:-D

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    172
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Talking hm....

    det kan jo kansje vere no gåent me delefilteret, eller noe annet.
    Du får ta en titt inni de og se

  16. #16
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ettersom jeg har lest her på forumet så er det mange som har opplevd at mellomtona på denne høytaleren tar kvelden, så sannsynligvis så er det vel det som har skjedd..

  17. #17
    Newcomer n0en sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    71
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skrudde opp idag. Begge mellomtonene var ødelagte.

  18. #18
    Intermediate Xinhua sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,103
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av n0en
    Skrudde opp idag. Begge mellomtonene var ødelagte.
    Eg hadde samme problemet med Dali 8008 som eg kjøpte hos en fyr. Når eg fikk de inn i hus og kobla til virka alt bra. Men med en gang eg satte på en film... Fant eg ut att fyren hadde ødelagt diskanten i senteren "Dali CE1000" og begge mellomtonene i 8008. Eg kobla ut og testa ut masse... Leste masse på avforum og andre sider på nettet. Og så fant eg ut årsaken. Det var att den forsterkeren han hadde brukt var i feil ohm. Altså den var ambefalt 6 ohm og opp. Dailene er 4 ohm. Og han hadde nok spilt høyt og lenge, da blir det feil med strøm og styrke på strøm. Så begge mellomtonene røk og en motstand og en kondensator måtte eg og bytte ut.
    Satt å målte på det filtere i ca 3 timer før eg fant det ut. Hehe...

    Så er nok best att du tester filteret og mellomtonene.
    Og nytt filter fra Hi-fi klubben koster flesk. Bedre å finne ut ka komponent som e ødelakt selv. Kan bestille nytt for under 100 kr.

  19. #19
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    49
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde også V-15f før. Byttet mellomtone på disse 2 ganger i løpet av et halvt år! Elendige saker det der as, men jeg må innrømme at de ble ødelagt under vorspiel's da, men jeg merka det ikke før dagen derpå :P

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •