Finner ikke sub.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Intermediate corleone sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    807
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Finner ikke sub.

    Heisann kan noen hjelpe meg med noe, var på klubben idag og kjøpte consept sub men da jeg skulle koble til min Denon 1706 så finner den ikke subwoofer, har stilt inn yes i menyen og skrudd på det som skal skrus på men den finner ikke sub, kjøpte med en argon kabel som synes satt dårlig men..... HJELP!!!

  2. #2
    Intermediate John P. sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,753
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tja... Ingen ekspert, men:

    Slå av receiver og sub.

    Koble kabel fra "Subwoofer"-utgangen bak på Denon receiveren.

    Koble samme kabel til LFE-inngangen på suben.

    Slå på sub.
    Slå på receiver.

    Justér volum.

    Prøv igjen.


    -Har du prøvd å spille både musikk og film og se om det blir lyd?

  3. #3
    Intermediate corleone sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    807
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    sub

    ja har nå prøvd alt men begynner å mistenke at det er kabelen som ikke skaper kontakt, den er ny men den sitter veldig dårlig

  4. #4
    Newcomer Stianb4 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    74
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken kabel er det du bruker? har selv en ARGON sub kabel fra hifi-klubben, denne har "skru plugger" som du skal stramme til når du har plugga den i.

  5. #5
    Intermediate corleone sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    807
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Stianb4
    Hvilken kabel er det du bruker? har selv en ARGON sub kabel fra hifi-klubben, denne har "skru plugger" som du skal stramme til når du har plugga den i.
    Takk for svaret, nå føler jeg meg passe dum men nå låter det gitt.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •