PSB Subsonic sub død?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Intermediate Mor10 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    2,418
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    PSB Subsonic sub død?

    Heisann,
    skulle teste min PSB Subsonic 3i m/15" element som en mulig "Center-sub" i dag. Satt den opp i går for å teste den og sjekke at alt var i orden. Synes den ristet ganske mye på lavt volum, dvs et eller annet hørtes ut som det var løst inni der. Lyden var også veldig pulserende på sinus-toner. Da jeg satt den opp under centeren i dag og testet var lyden litt annerledes og fortsatte å riste som nevnt over. Prøvde å dra til alle skruene bak på forsterkeren og de var litt løse noen av dem. Da jeg startet opp igjen kom det en ganske tynn på en måte litt mørk pipelyd fra den og så gav den seg helt. Det luktet svidd av forsterkeren og den var veldig varm bak den ene spolen.
    Er den død?
    Noen som har vært borti lignende?
    Har en Zachry DSW-200 liggende, burde jeg prøve å se om den fungerer på subben? regner med at det ikke er elementet det er noe galt med?

  2. #2
    Intermediate Mor10 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    2,418
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen som har vært borti dette?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •