Den ene høytaleren spiller mer bass.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Den ene høytaleren spiller mer bass.

    Jeg har kjøpt et par dali consept 10 høytalere med Nad c372 forsterker.

    Jeg har hatt dem i en måned nå, men etter jeg prøvde å skru på balance, la jeg merke til at den ene siden spiller mer bass. Jeg har prøvd å koble om høyre og venstre for å se om det var forsterkeren, men det var ingen forskjell. Og ingen av dem hørest ut som de er sprengt heller.

    Hva kan problemet være?

  2. #2
    Intermediate kid sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    2,386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Rommet ditt kan muligens ta skylden i dette, dersom alt er koplet riktig. Har du reciever, kan du jo prøve rom kor. å se om det hjelper. Dersom du har utført test fra sweetspot, så er det mye mulig at høyttalerens plassering kan pådra seg skylden... :wink: Bare et litet tips.

  3. #3
    Expert HoJ sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    6,912
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så at den var bilt besvart allerede, kan noen slette denne??
    Kjeller :Talk Electronics Tornado 3; Golden Tube Audio SEP-1; REL Stampede; Magnepan MG12; Audio-Gd nfb-2.32DAC; Squeezebox v3/Vortexbox; Vinylsnurrer: Luxman PD272/DL110pu/MyGroov;
    Stue : Audio Pro Addon T8/SB Duet;
    Kjøkken : SB Boom.

    Følg oss på Facebook... HIFI Norge

  4. #4
    Newcomer oljetransport sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    110
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fasefeil??
    Hadde et par B&W 603S2 med samme problemet....Ikke hadde jeg kobla feil heller...Men det var kobla feil bak terminalen på den ene ht.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oljetransport
    Fasefeil??
    Hadde et par B&W 603S2 med samme problemet....Ikke hadde jeg kobla feil heller...Men det var kobla feil bak terminalen på den ene ht.
    Dette står det faktisk om i manualen til B&W, og fenomenet med feil fase grunnet feil tilkobling i terminalene gjelder alle høyttalere. Ellers kan jo rommet være en årsak slik som nevnt tidligere.

  6. #6
    Intermediate Revox sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    4,206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vil tro plassering eller fase feil ja (pluss/minus feilkobling)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •