høytalerdoktor

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    høytalerdoktor

    Hei.. Har et pat Mission 780 hvor d ene basselementet er sluttet å funke uten grunn.. Noen som vet om en høytalerdoktor i Bergen-området??

  2. #2
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er en annonse i BT sånn inniblandt. Han kan visstnok fikse det meste.
    Husker desverre ikke navn eller kontaktinfo.

  3. #3
    Intermediate Mor10 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    2,418
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sjekk selv

    Du kan jo skru ut elementet selv og sjekke om høyttalerledningen er løs eller hoppet av. Samme med høyttaler-terminalen på baksiden.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av cowboy bebop
    Er en annonse i BT sånn inniblandt. Han kan visstnok fikse det meste.
    Husker desverre ikke navn eller kontaktinfo.
    Ja har sett denne annonsen for en stund tilbake nå.. prøvde å lete på gule sider og i internettkatalogen, men fant han ikke..

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mor10
    Du kan jo skru ut elementet selv og sjekke om høyttalerledningen er løs eller hoppet av. Samme med høyttaler-terminalen på baksiden.
    Hei du.. Har prøvd dette.. prøvde å kople høytalerkabelen rett på elementet, men fortsatt ingen lyd.. D er ikke liv i d hele tatt..

  6. #6
    Intermediate pettermv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    572
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd å måle motstanden med et multimeter? Den skal vise en viss Ohm(avhengig av element) når du fører probene borti de to polene.

  7. #7
    Intermediate Revox sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    4,206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Revox
    Thanxs..

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av pettermv
    Har du prøvd å måle motstanden med et multimeter? Den skal vise en viss Ohm(avhengig av element) når du fører probene borti de to polene.
    skal prøve dette..

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •