Subwoofer problemer...

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Subwoofer problemer...

    Jeg har en Cerwin Vega 15" subwoofer som skal brukes til fest og som ekstraarbeider under film. men jeg har et problem, den trenger nemlig et signal inn for å skru seg på, og dette irriterer noe enormt. Så spørsmålet er, kan jeg lodde noe greier inni for å få den til å stå på hele tiden?

    Jeg har hifiklubbens idiotforsikring på subben, om jeg ødelegger den med loddingen, får jeg ny da?

  2. #2
    Expert BGuarden sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    7,813
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror det KAN hende at de setter seg på r*** da..
    Skal du gjøre noe kan det i det minste være greit å snakke med dem og evt. få det skriftlig så du er 100% sikker.
    Finnes det ingen alternativ på subben som gjør at du kan la den være påslått hele tiden eller bare en standby så den slår seg på ved signal? Har det på min.. Praktisk:-)

  3. #3
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er desverre ikke et slikt alternativ, enten er den av, ellers så må den stå på med denne funksjonen...Teit ting.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •