CV 1515 mellomtone kabling!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Active
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    470
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    CV 1515 mellomtone kabling!

    Hei!

    Er midt oppi reparering av 1515 kassene mine, og tok av den grunn ut den øverste mellomtonen. Problemet er at nå husker jeg ikke hvor kablene skal... (hvilken som er hvilken)..

    Mellomtonene er jo seriekoblet, så all logikk skal vel tilsi at minus fra den ANDRE mellomtonen skal inn på plussen på den jeg tok ut? (den nederste blir nemlig foret med pluss fra delefilteret).

    Jeg gjorde det jeg syntes var mest logisk, men lyden var rar.. Byttet så om, og mener lyden er bedre nå..

    Spørsmålet er: Den kabelen med skrift på, skal den på pluss eller minus på den ØVERSTE mellomtonen i 1515?

    Takker for svar og håper noen gidder å skru ut en mellomtone for meg..

    (den med skrift på en nemlig minus, dvs den går rett til jord på delefilteret, men står nå på pluss kontakten på mellomtonen min)

  2. #2
    Active Bass Booster sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    311
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er det kablesko? i så fall er den største skoen + og den minste -
    den med skrify på pleier å være + i de fleste av mine tilfeller.. eller rød...
    Samsung 63" Nad 272,B&W 683s2,686s2,htm61s2,asw610.

  3. #3
    Active
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    470
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er kabelsko, og de er av samme størrelse.. kablene er hvite og den ene har skrift på. den med skrift er jord.. det er garantert..

  4. #4
    Intermediate CV-Gunnar sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,361
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skrudde just ut den øverste mellomtonen i en av 1515'an mine og der er kabelen med skrift koblet på +

    Håper det var dette du var ute etter

  5. #5
    Intermediate Revox sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    4,206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skummelt å drive å skru ut elementer fra spon plater. Før man vet ordet av det er gjengene borte

  6. #6
    Intermediate CV-Gunnar sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,361
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Revox
    Skummelt å drive å skru ut elementer fra spon plater. Før man vet ordet av det er gjengene borte
    Hehe, sant det, men en gang pleier ikke å skade så mye
    Ganske lett å fikse hullene også, knekke av ei fyrstikk med masse lim å dytte inn funker bra. Har gjort det mye selv på noe DIY.

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    507
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Revox
    Skummelt å drive å skru ut elementer fra spon plater. Før man vet ordet av det er gjengene borte
    Nei? :lol: Har jo gjort det sikkert 100 ganger på DC10. Ikke noe problem nei. Så lenge det er tykt nok;-)

  8. #8
    Intermediate Revox sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    4,206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så du bruker dypere å dypere skruer vær gang da altså? Spon er porøst og tåler friksjon dårlig, uansett om det står DC-Series bakpå.

  9. #9
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hehe, Revox har rett i det.. det er fælt lett og dra over og ødelegge "gjengene" i sponplater

    Men det kan fikses, som gunnar sier

  10. #10
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    507
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Revox
    Så du bruker dypere å dypere skruer vær gang da altså? Spon er porøst og tåler friksjon dårlig, uansett om det står DC-Series bakpå.
    Nope. Aldri hatt noe problem med det.

  11. #11
    Active
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    470
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av CV-Gunnar
    Skrudde just ut den øverste mellomtonen i en av 1515'an mine og der er kabelen med skrift koblet på +

    Håper det var dette du var ute etter
    akkurat den infoen jeg trengte takker!

    *installerer PA basser i 1515...*

    [moderator: Problemet er herved løst, og siden resten av denne tråden var usaklig munnhuggeri, så slettes den. Tråden stenges]

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •